Menu
Wellness

Heerlijke Relaxdag in Soesterberg

Zin in een welverdiende relaxdag en er even een dagje lekker warmpjes bij zitten? Dat kan bij Sauna Soesterberg.

De faciliteiten
U erkent het belang van een prettige en evenwichtige levensstijl. Dit betekent dat u gehoor geeft aan uw behoefte aan ontspanning en aandacht voor een gezond innerlijk en uiterlijk.

Sauna Soesterberg biedt u ontspanning die u weer gezond en fit maakt. U kunt het hele jaar door gebruik maken van de sauna`s, buitenzwembad, stoombad & whirlpools. Dat is lekker, verfrissend én goed voor uw weerstand.

Nu ook Rhassoul-behandelingen
Een Rhassoul-behandeling is een Arabisch reinigingsritueel waarbij het lichaam geheel wordt ingesmeerd met klei. Deze klei heeft een sterk ontgiftende werking en zorgt voor voeding van het lichaam en verjonging van de huid. De warme vochtige omgeving van ons Gaudi Stoombad zorgt er voor dat de klei goed zijn werk kan doen.

Na de nodige inwerktijd van de klei wordt deze afgespoeld. Daarna volgt een lichte lichaamsscrub die ervoor zorgt dat de dode huid wordt verwijderd en uw verjongde huid te voorschijn komt. Een huidvoedende olie zorgt voor de aanvulling van de benodigde huidvetten. Als afsluiting van deze behandeling serveren wij een heerlijk kopje thee.

De behandelingen
Sauna Soesterberg biedt meer dan alleen Saunafaciliteiten.

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een behandeling of complete verwendag. Laat u verzorgen door onze ervaren specialistes. U kunt rekenen op persoonlijk advies in een sfeervolle, vertrouwde omgeving. Gezichtsbehandelingen, huidverbetering, verschillende soorten massages, hand- en voetverzorging en volledige lichaamsbehandelingen.

We maken voor alle behandelingen gebruik van topproducten en de nieuwste technieken van Thalgo & OPI.

Sauna Soesterberg

Voor mannen …
De mannenhuid stelt andere eisen aan verzorgingsproducten. Wij gebruiken de producten uit de mannenlijn van Thalgo tijdens de gezichtbehandeling voor de man. Meer info …

Voor jonge dames …
Voor jonge dames hebben we twee speciale arrangementen; het Little Princess arrangement voor meisjes van 4 t/m 9 jaar en het Little Diva arrangement voor meiden van 10 t/m 17 jaar. Meer info …

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Sauna Soesterberg? Bekijk nu onze 2 TOPPERS in Soesterberg:

  1. Sauna & Beautydag arrangement in Soesterberg
  2. Ontspannende Duo Beauty dagaanbieding

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl