Menu
Vakantie

Impressions of Jamaica privé-reis

Een reis naar Jamaica, hoe goed klinkt dat? Jamaica heeft zo veel meer te bieden dan alleen maar zon, zee en strand. Denk maar eens aan de weelderige natuur, de paradijselijke baaien, de koele bergen, de interessante ‘great houses’ en de kleurrijke bevolking. Het échte Jamaica, zeer zeker de moeite waard.

Tijdens deze reis bezoekt u alle hoogtepunten, om een zo goed mogelijke indruk te krijgen van dit interessante eiland. U zult uw ogen uitkijken op het gebied van natuur en cultuur.

Beste reistijd
De beste tijd om naar Jamaica te gaan is in de maanden december tot en met april. In deze periode vindt er vrijwel geen neerslag plaats en u bent verzekerd van een tropische zon. De temperatuur is aangenaam en ligt tussen de 25 en de 30 graden.
Van mei tot juni en van september tot november is het regenseizoen. Er valt dan in korte tijd veel regen, maar niet de gehele dag. De temperatuur in deze maanden ligt tussen de 30 en de 25 graden

Verlenging
U kunt uw reis ook verlengen met een verblijf in de badplaats Negril.

Tips
Om uw verblijf in Jamaica zo geslaagd mogelijk te maken hebben wij voor u een aantal tips.

  • Bezoek het idyllische havenstadje Port Antonio. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Op de achtergrond vormen de Blue Mountains een indrukwekkend decor.
  • Maak een tocht per bamboevlot over de Martha Brae River. Hier heeft u alle tijd om te genieten van de indrukwekkende natuur.
  • Beklim de beroemde Dunn’s River Falls. Dit is de beroemdste waterval van Jamaica. Geniet van deze prachtige natuur!
  • Maak een boottocht over de Black River. Hier leven erg veel krokodillen. Prachtig én spannend.

Er is genoeg te doen tijdens uw reis in Jamaica. Het mooie is dat u deze reis volledig kunt aanpassen naar uw wensen.
Bent u er klaar voor? Kijkt u dan eens op www.enjoy.nl voor meer informatie!