Menu
Wellness

Nieuw: Beauty & Make-Up Workshop Amsterdam

De beauty en make up workshop is bedoeld voor vrouwen die er dagelijks goed en verzorgd uit willen zien, ongeacht hun afkomst en maatschappelijke positie. Mijn streven is om een bijdrage te leveren aan de innerlijke- en uiterlijke schoonheid van de vrouw vanuit: liefde, zorg, en samenwerking.

Dit ben ik
Mijn naam is Era Jozefzoon tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste bleek ik ook een passie voor visagie te hebben.

De liefde voor het vak van visagiste werd bevestigd tijdens de diverse wedstrijden waar ik aan heb deel genomen en waarbij ik diverse prijzen heb gewonnen. Dit was voor mij mede de reden om meer kennis en ervaring op te doen voor het vak schoonheidsspecialiste en die van de visagiste.

Mijn kennis en ervaring heb ik verder opgedaan in The Beauty en Make-up industrie in Amerika. In Nederland heb ik o.a gewerkt voor Chanel, Red Carpet Queen, Spa Zuiver, Soap Treatment Store, Skins Cosmetics, en Kappe Schiphol.
Daarnaast heb ik cursussen gevolgd bij The Hairschool en de Nederlandse kappers academie en een vervolg opleiding voor visagie voor Film, Theater, en televisie.

Ik heb diverse opdrachten gedaan voor Fashion shows, Commercials, Films, magazines, en bruidsstudio’s.

Era Jozefzoon

De studio en workshop
De studio is slechts 3 minuten van de snelweg verwijderd, en zit in Diemen.
Je komt binnen in een prachtig moderne studio van ruim 500 m2. Je wordt warm ontvangen met hapjes en drankjes en je kunt heerlijk ontspannen in de riante lounge.

Ik laat je kennis maken met mooie professionele make-up, en leer je alle kneepjes van het vak.
De visagie workshop duurt 2,5 uur, en dan leer je hoe je het mooist van jezelf kunt accentueren, en mindere punten kunt camoufleren. Met leuke tips en tricks kan je voortaan zelf de mooiste looks creëren.

De producten waarmee gewerkt wordt zijn volledig op natuurlijke basis, hypo allergeen, en daardoor geschikt voor elke huid.

Er wordt gewerkt met een ruim assortiment aan producten, diverse kleuren, en materialen.

Boek nu het de Workshop Beauty & Make-Up Amsterdam en kom alles te weten over je eigen schoonheid.