Menu
Wellness

Review TIP: Wellnessweekend in de Weilanden Overijssel

Met het Wellness arrangement op het Overijsselse Landgoed de Holtweijde komt u lekker tot rust. Zeker als u zich in een dikke badjas en witte slofjes begeeft naar het gerenommeerde Health & Wellness Center om van uw beautydag te gaan genieten.

Genieten in een exclusieve omgeving
U vindt Landgoed de Holtweijde diep verscholen in het Twentse landschap, bij het dorpje Lattrop, in de buurt van Ootmarsum. Ons 4-sterren hotel is dé plek om in een exclusieve ambiance de hectiek van alledag achter u te laten en helemaal tot uzelf te komen. Hier weet u zich als nergens anders omringd door luxe, comfort, een prachtige omgeving én eminente gastvrijheid.

Geniet met volle teugen. Laat u inspireren door De Holtweijde!

Het Health & Wellness Center
Geniet van pure verwennerij voor lichaam en geest. Trakteer uzelf op een heerlijk weldadige behandeling in het Health & Wellness Center van Landgoed de Holtweijde.
In deze oase van tintelende rust en warme aandacht staat alles in het teken van uw welbevinden. Onze specialistes bieden u een uitgebreid scala aan beauty-arrangementen, massages, gelaats- en lichaamsbehandelingen en kuren.

Wellness in de Weilanden

Tussen de behandelingen door kunt u ontspannen in onze sauna, Turks bad en een schitterend binnenzwembad met zonneterras en uitzicht op de landelijke omgeving.
Ook voor mannen bieden we behandelingen. Dus kom gerust met z’n tweeën om u samen in de watten te laten leggen!

Suites
Landgoed De Holtweijde telt 76 suites: 41 suites in het hotel en 35 suites op het omringende landgoed. Waar u ook verblijft, overal heeft u direct contact met de natuur. Dankzij het comfort, de privacy en de stijlvolle inrichting, sommige met open haard, is elke suite een onweerstaanbare uitnodiging om tot uzelf te komen en u gelukkig te voelen.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het arrangement heeft een gemiddelde van een 8,0!
“Het is een prachtig hotel met zeer vriendelijk personeel met aandacht voor de gasten. Het eten was fantastisch van de lunch tot dinner en ontbijt, alles is goed geregeld. Een opmerking, wij hadden onze beautydag op een woensdag gepland, echter is dan de salon gesloten, waardoor ons programma omgegooid moest worden, waardoor het wat rommelig verliep. Maar we hebben genoten van de Twentse gastvrijheid.”
Rosita Voogt geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een heerlijk Wellnessweekend in Overijssel?