Menu
Wellness

Redactie TIP: Beauty & Wellness in een Valkenburgs Kasteel

Twee dagen helemaal tot rust komen en tijd voor uzelf nemen bij Spa & Wellness St. Gerlach. Geniet van een heerlijke beautydag met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner en een overnachting in een luxe kamer.

Spa & Wellness St. Gerlach
Een onderdeel van Spa & Wellness St. Gerlach is Kneipp Spa. Dit is de enige gespecialiseerde Kneipp Spa. in Nederland. De behandelingen die u tot een gehele ontspanning brengen bestaat uit een volledige massage met de toevoeging van kruidenoliën. Spa staat voor ‘gezond door water’. Na een bezoek voelt u zich als herboren.

Kneipp badproducten zijn heel bekend in Nederland. Velen weten echter niet dat deze kruidentherapie slechts een onderdeel is van de Kneipptherapie. Gezondheid en prestatievermogen staan in deze hectische tijd bij de meeste van u hoog op de verlanglijst. U beseft steeds meer dat een groot deel van de verantwoordelijkheid hiervoor bij uzelf ligt. Kneipp Spa helpt u alvast om zich even te onthaasten.

De schoonheidsbehandelingen van Sothys zijn een uitstekende aanvulling op de Kneipp behandelingen.
Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Een gevoel van welzijn heeft daardoor ook een gunstige invloed op de interpersoonlijke communicatie.

Slapen in de parel van het Geuldal
Château St. Gerlach is gelegen in Houthem, vlakbij het Geulstadje Valkenburg aan de Geul en is onderdeel Relais & Château. Een perfect vertrekpunt voor het verkennen en ontdekken van het Limburgse land. U bent hier slechts enkele kilometers verwijderd van de Romeinse stad Maastricht. Tevens kunt u heerlijk wandelen in het natuurgebied “Ingendael”, dat grenst aan het landgoed van Château St. Gerlach.

Nagel

Het hotel is gevestigd in de prachtige oude pachthof van het landgoed. De luxe hotelkamers en suites zijn individueel gedecoreerd en allemaal voorzien van 4-sterren comfort. Naast de hotelkamers biedt het landgoed ook ruime hotelappartementen, die zeer aantrekkelijk zijn voor een langer verblijf of een verblijf met meerdere personen.

Tijdens het uitgebreide ontbijt in het Tuinpaviljoen kunt u genieten van de kruidentuin en de weidse natuur van het Geuldal met de grazende Konikspaarden en Gallowayrunderen. ’s Avonds kunt u terecht in de gezellige bar of in de sfeervolle lounge.

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft het gemiddelde cijfer 9.
“Alles was supergoed geregeld!!!! zeker voor herhaling vatbaar. bedankt voor de snelle en accurate hulp.”
Peter Bals geeft een 8.

“Wij hebben 2 heerlijke dagen gehad. Het personeel was zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Alles was perfect georganiseerd!”
J.H.E. Brouns-Damen geeft een 9.

“Een weekendje Chateaux Gerlach is ons zeer goed bevallen. Het weer hielp wel een beetje mee dus we hebben heerlijk gewandeld. De upgrade naar het luxe appartement was een fijne verassing en de wellness was heerlijk ontspannen.”
Francis Hasselbach-van Hooidonk geeft een 9.

Wilt u ook eens genieten van Beauty Kasteel arrangement in Valkenburg?