Menu
Wellness

Nieuw: Duo Wellnessarrangement in Almere

Geniet met z’n tweetjes van dit Duo Wellness-arrangement: een 1-uur durende gezichtsbehandeling en een 1-uur durende lichaamsmassage met een mooie omlijsting in dit Wellnesscenter in Almere.

In een prachtig besloten en huiselijke ambiance, onder begeleiding van een team van professionals, wordt u volledig in de watten gelegd en kunt u genieten van weldadige gezichts- en lichaamsbehandelingen, visagie en maatwerkarrangementen.

Ook het innerlijk aspect wordt niet vergeten, de specialisten laten u kennis maken met de medicinale theesoorten en de compleet natuurlijke voedingssupplementen voor een sterk en gezond lichaam.

Privéruimtes
Wilt u genieten van een besloten relax dagje met partner, vriendin(nen) en/of gezinsleden, zonder dat daarbij andere personen aanwezig zijn? Dan bent u hier aan het juiste adres. De ruimtes worden privé voor u gereserveerd.

Natuurlijke producten
Zowel het innerlijk als het uiterlijk is belangrijk bij dit arrangement. Voor beide worden er alleen 100% natuurlijke producten gebruikt (Cenzaa en Mineralogie). De geurbelevingen dragen bij aan het unieke wellnessconcept.

Wilt u ook genieten van een Duo Wellnessarrangement in Almere?