TIP voor een heerlijke Relaxdag in Brabant: Quick easy but so Relaxed

TIP voor een heerlijke Relaxdag in Brabant: Quick easy but so Relaxed

Beautyarrangement Quick easy but so relaxed … geweldige relaxdag in Hapert. Tijdens deze verwendag houden ze het evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid in stand.

Relax DAG aanbieding in Brabant
Geniet van een heerlijke relax dag in Brabant. Dit uitgebreide beautycentrum is in een mediterrane sfeer gecreëerd, zonder massaal of onpersoonlijk te zijn.

Het beauty center in Hapert
Het centrum biedt per dag, aan hooguit 6 tot 8 arrangement gasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs.Wanneer u graag extra behandelingen wenst kunt u dit bij voorkeur vooraf afspreken. Indien uw arrangement wordt afgesloten met een dag-make-up, gebeurt dit in het boutique-gedeelte van het centrum. Hierbij bent u in de gelegenheid om de snuisterijen te bewonderen. Introductie Cosmetica merk Osaine Geef de huid al het goede van de zee. Actieve ingrediënten van speciaal zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid en zorgen daarom voor een frisse en verzorgde uitstraling.

Klik hier en boek ook deze heerlijke Relaxdag in Brabant.

Klik hier voor al onze Beautyarrangementen!

Recreatief.nl