Menu
Wellness

Top 5: Vriendinnenweekend in Zuid-Holland organiseren?

Genieten met je vriendinnen van een dagje wellness in Zuid-Holland? Geniet van een dagje heerlijk verwend worden en kom even helemaal tot rust. Een heerlijke gezichtsbehandeling, een welverdiende manicure en een ontspannende lichaamsmassage? Het is allemaal mogelijk!

Bekijk nu deze 5 Toppers voor een dagje Beauty in Zuid-Holland:

1. Een luxe gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en manicure in één arrangement

Even heerlijk ontspannen en tot u zelf komen. Geniet dan van dit All in One arrangement. U geniet van een gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en manicure.

Bent u toe aan een beetje ontspanning, maar weet u niet wat u moet kiezen. Dan is dit het ideale arrangement. U gaat tijdens deze dag genieten van een heerlijke luxe gelaatsbehandeling een uitgebreide lichaamsmassage en uiteindelijk krijgt u ook nog een luxe manicure. Kiezen is dus niet nodig alle behandelingen zijn inbegrepen in dit arrangement.

2. Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen

Samen met uw vriendin, partner, moeder of dochter een dag heerlijk relaxen. U geniet van verschillende behandelingen zoals een gezichtsbehandeling, pakking, hotstone massage en u ontvangt een make-up advies. Wij werken met het Duitse cosmetica merk Babor. Gedurende de gehele dag gratis koffie, thee en bronwater. Onze beauty arrangementen zijn met badkleding. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust. Ons Wellness is kleinschalig maar van alle gemakken voorzien. Een ding staat vast, u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Dagje Wellness

3. In Blijde verwachting arrangement – Genieten in Noordwijk

Bent u in blijde verwachting en wilt u toch genieten van een heerlijk dagje ontspannen? Boek dan dit arrangement. Dit arrangement is speciaal samengesteld voor de zwangere vrouw om zonder zorgen te genieten van massages en pakkingen.

Kom samen met uw partner of lekker met vriendinnen genieten van een dagje wellness.

4. Thermen Sleep Well-ness aanbieding – Relaxdag met overnachting

Dit fantastische beauty arrangement is een heerlijk dagje genieten in Thermen Holiday en lekker wegdromen in een nautische kamer aan de Nieuwe Waterweg in het 4-sterren hotel.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl