Menu
Wellness

Nieuw: 2-daags Kerst- en Wellness in Zoetermeer

Welkom bij ons 4-sterren hotel. Wij bieden u een volledig verzorgd Kerst– en Wellness arrangement aan! Een compleet ontspan- en verwenarrangement tijdens de feestdagen. Wat wilt u nog meer? Wij zorgen ervoor dat u alles krijgt wat u wenst. U heeft zelfs de keuze of uw aankomst op 25 of 26 december is.

Locatie
Ons hotel is gelegen op slechts 5minuten rijden via de snelweg A12 naar Den Haag. Met treinen, trams en bussen die vlak bij ons hotel stoppen, kan het niet eenvoudiger zijn om met het openbaar vervoer te reizen.

Kerstprogramma
Op 25 of 26 december wordt u in ons 4-sterren hotel ontvangen met bubbels en een kerst afternoon tea in ons restaurant. Zodra u aankomt in uw kamer, staat er een kerstverrassing voor u klaar!

‘s Avonds kunt u genieten van een uitgebreid kerstbuffet met live muziek in ons sfeervolle restaurant. Hierna kunt u overnachten in een van onze nieuwe comfort kamers.
‘s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid kerstontbijtbuffet, waarna u nog rustig het Welness Center in kan. U hoeft pas om 13:00 uit te checken!

Wellness Zoetermeer

Kinderen
Op zowel 1e als 2e kerstdag hebben bij een speciaal kinderbuffet voor de allerkleinsten!

Een babybed in uw kamer, is gratis. En kinderen van 5-10 jaar zijn nu met 50% korting!

Wilt u ook genieten van dit 2-daags Kerst- en Wellness arrangement in 4-sterren hotel in Zoetermeer?