Menu
Wintersport

Nieuw: Overnachten in het Winterse Giethoorn

In dit dorp met magie ligt een rustiek en romantisch hotel. Het is hier mooi en vooral in de winter. Bent u klaar voor een perfect verzorgd arrangement? Overnachten in een tweepersoonskamer, genieten van een glas glühwein of chocolademelk. En wat dacht u van een echt Hollands 3-gangen diner? Vier de Kerstdagen in het prachtige Giethoorn.

Overnachten in het Winterse Giethoorn
Bent u klaar voor een heerlijke overnachting in een rustiek en romantisch hotel? Verblijven in een prachtige winterse omgeving? Deze winter hoeft niet koud te zijn, u kunt zich in dit hotel heerlijk opwarmen met een glas Glühwein of chocolademelk. Kom nu overnachten in dit winters ingerichte hotel!

Overnachting in Giethoorn

Locatie
Dit hotel ligt aan de rand van het acht kilometer lange dorp Giethoorn.Aan de ene kant omgeven door de natuur van het mooiste Nationaal Park van Nederland Weerribben – Wieden, aan de andere kant om de hoek begint de karakteristieke dorpsgracht van Giethoorn met haar bruggetjes en boerderijtjes. Bent u op zoek naar rust en een gastvrije omgeving? Dat bent u hier op uw plek!

Programma
De aankomst in dit hotel kunt u zelf inplannen tussen 14:00 en 18:00, u kunt dan genieten van een glas heerlijke Glühwein of chocolademelk. Daarna is het tijd een geweldig 3-gangen diner. Er wordt echte Hollandse kost voor u geserveerd. U overnacht in een tweepersoonskamer, waar u kunt genieten van de rust. ‘s ochtends staat het uitgebreide ontbijt voor u klaar. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken. Tijdens uw verblijf ontvangt u een Giethoorn pakket inclusief plattegrond. U kunt na het ontbijt dus nog heerlijk Giethoorn ontdekken!

Wilt u ook genieten tijdens de Feestdagen van een Overnachting in Giethoorn?