Menu
Bedrijfsevents / Congres / Zakelijk

Dit heb je nodig als je een evenement organiseert!

Dit heb je nodig als je een evenement organiseert!

Het mag weer: evenementen! Er mag en kan steeds meer en de evenementen worden weer deels opgepakt. Hoewel er nog veel maatregelen gelden en soms weer worden opgeschroefd, zijn veel mensen blij dat er weer meer mogelijk is. Organiseer jij binnenkort een evenement? Dan heb je daar verschillende producten voor nodig. Het maakt niet zoveel uit wat voor evenement jij organiseert, voor veel evenementen worden dezelfde producten gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld posters en banners goed gebruiken, maar natuurlijk ook snackbakjes en polo’s. Om professioneel over te komen kun je een polo laten bedrukken in de huisstijl van jouw evenement, zodat iedereen weet wie er aan het werk is en wie niet.

Wat voor signing je nodig hebt

Allereerst: wat is signing? Signing is een verzamelnaam voor producten als grote banners, posters en andere doeken. Je hierbij denken aan spandoeken die je op kunt hangen met de naam van het evenement erop, maar je kunt ook denken aan grote dibond platen met daarop de plattegrond van het evenement. Dit zijn ook meteen voorbeelden van producten die je goed kunt gebruiken als je een evenement organiseert. Ook producten als vlaggen vallen onder de verzamelnaam signing, denk aan baniervlaggen en beachflags die je kunt ophangen en neerzetten met daarop groot het logo van het evenement of met een tekst erop.

Wat voor signing je nodig hebt

Papieren promotiemateriaal

Naast de doeken en borden, is papier ook een veelgebruikt materiaal op evenementen. Mocht je echter rekening willen houden met het milieu, zijn er vaak ook zeer goede alternatieven voor het gebruik van papier. Producten die van papier, of een alternatief van papier, worden gemaakt, zijn bijvoorbeeld flyers, posters en polsbandjes. Vooral polsbandjes zijn natuurlijk een goed product voor als je een evenement gaat organiseren. Door gebruik te maken van polsbandjes kun je eenvoudig onderscheid in het publiek maken. Je kunt hierbij denken aan een onderscheid in leeftijd, boven of onder de 18 jaar. Je kunt hierbij ook denken aan VIP en geen VIP. Er zijn veel verschillende redenen waarom polsbandjes bedrukken een goed idee is. Polsbandjes zijn zo geschikt, omdat je zelf de kleuren kunt kiezen en ze ook kunt laten bedrukken met wat je maar wilt.

Dit zijn twee categorieën van producten die je goed kunt gebruiken als je een evenement organiseert. Natuurlijk zijn er veel meer producten, zoals plastic bekers, kussens en zitzakken, maar deze worden minder vaak gebruikt en zijn minder standaard. Dit kan echter ook een motivatie zijn om je te onderscheiden! Weeg goed af welke producten je wilt gebruiken en selecteer een goede combinatie van producten als je een evenement organiseert. Laat overal groot en duidelijk je logo zien, zodat mensen goed weten naar welk evenement ze de volgende keer ook moeten gaan!