Menu
Lifestyle

Leuke cadeaus voor een housewarming: 7 toffe ideeën

Leuke cadeaus voor een housewarming 7 toffe ideeën

Gaat er een vriend of familielid verhuizen en wil je graag een mooi cadeau geven? Dat is leuk! Het is tof om iemand te verrassen – en bij het verhuizen naar een nieuwe woning is er altijd wel iets passends voor in het huis te vinden. Het verschilt natuurlijk per persoon wat er in de smaak zal vallen als cadeau. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan verder voor onze tips.

Bloemen

Zeg nu zelf: wie wordt er niet blij van een bloemetje? Met dit cadeau zit je simpelweg altijd goed. Ideaal ook als je de ontvanger van het housewarming cadeau niet zo goed kent. Om echt uit te pakken, kun je er een mooie vaas bij geven – zo kan er meteen gebruik worden gemaakt van de verse bos bloemen.

Planten

Naast bloemen denken we ook direct aan planten als cadeau! Aan planten beleeft de ontvanger ook nog eens langer plezier, aangezien ze niet verwelken. Weet je zeker dat iemand dol is op groen in huis? Dan kun je absoluut voor dit cadeau kiezen. Voor een klein plantje is altijd nog wel een plekje te vinden in de woning. En denk er tevens aan om een plantenpot te geven!

Deurmat

Deurmat

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Geef dan een deurmat cadeau! Nog specifieker: laat een deurmat bedrukken. Het bedrukken van een deurmat met bijvoorbeeld een leuke afbeelding of tekst laat zien dat je echt moeite doet om iets tofs te geven. Het is heel eenvoudig om een deurmat te ontwerpen. Daarnaast geef je zo ook nog eens een praktisch cadeau: een kwalitatieve deurmat komt immers altijd van pas! En met een bedrukt design is zo’n mat een plaatje om naar te kijken. 

Serviesgoed

Zeker als iemand voor het eerst gaat verhuizen en op zichzelf gaat wonen, is serviesgoed meer dan welkom! Maar eigenlijk kan extra servies voor iedereen wel worden gebruikt. Zoek bijvoorbeeld fraaie koffiekopjes of kleine bakjes, in een kekke kleur. Een waardevol presentje.

Glazen

Denk niet alleen aan serviesgoed, maar ook aan glazen als cadeau! Van wijnglazen tot waterglazen – je kunt aan verschillende opties denken. Probeer in te schatten wat de ontvanger van het cadeau mogelijk nog niet in huis heeft, en geef dit aan hem of haar.

Muurdecoratie

Decoratie aan de wand heb je nooit genoeg! Dat maakt dit dan ook ideaal als cadeau. Misschien wordt wel de muur geschilderd in het nieuwe huis, waarna deze helemaal klaar is om te worden aangekleed. Kies bijvoorbeeld een leuke lijst, waar je een foto of een poster in stopt. Een gerichter cadeau is tevens een optie, zoals een klok voor aan de muur.

Kussens voor de bank

Als laatst denken we aan een mooi kussen voor op de bank. Ga op zoek naar een leuke print of kies een kussentje in de lievelingskleur van de ontvanger. Daar kan heerlijk tegenaan worden gezeten!