Menu
Vergaderen

Vergaderen op een landgoed in Montferland

Vergaderen op een landgoed? Deze locatie is gelegen in het prachtige Montferlandse bos de ideale plek voor rust, ruimte en veel inspiratie. Een goede plek voor uw Vergadering!

Het arrangement is inclusief zaalhuur van 09:00 tot 18:00, gebruik van beamer, scherm en internet, onbeperkt koffie, thee, koekjes, pepermunt en mineraalwater in de vergaderzaal. Ook zit er een heerlijke broodjeslunch met soep bij, een warme snack en vers fruit en dranken. Het landgoed beschikt over 3 zalen:

De Jachtkamer
De Jachtkamer is het monumentale gedeelte binnen het bedrijf (anno 1699). Aan de grote ovale tafel kunnen maximaal 14 personen plaatsnemen.

De Lounge
De lounge leent zich uitstekend voor het houden van congressen of feesten, al dan niet in combinatie met een diner. De lounge is voorzien van een vaste dansvloer en een piano en biedt, afhankelijk van de opstelling, plaats aan 75 personen voor een diner-dansant tot maximaal 150 personen voor een staande receptie.

Saksische zaal
Aan de achterkant van Landgoed Montferland ligt, verscholen onder een rieten kap, de Saksische zaal. Afhankelijk van de opstelling biedt de Saksische zaal plaats aan maximaal 30 personen. De Saksische Zaal is standaard voorzien van een beamer, waar kosteloos gebruik van gemaakt kan worden.

Lees hier meer over vergaderen op een landgoed in Montferland: 8-uurs vergaderarrangement bij Landgoed het Montferland

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl