Menu
Wellness

TOP 4: Vriendinnen Beautydag met Badkleding

Wilt u graag eens een dagje ontspannen maar wilt u niet ontkleed? Geen punt! Hier vindt u speciale beauty arrangementen waar u op speciale dagen gewoon met badkleding heerlijk kunt relaxen.

Kom ook eens lekker genieten van een beautyarrangement mét badkleding. Lekker genieten van een dagje uit met je beste vriendin of partner. Even helemaal ertussenuit aan zee of gewoon lekker in het binnenland, Drenthe. Geniet van een dagje Beauty en kom helemaal tot rust.

Bekijk nu deze 4 Toppers voor een beautydag met je beste vriendin op een badkledingdag:

 1. Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen
  Samen met uw vriendin, partner, moeder of dochter een dag heerlijk relaxen. U geniet van verschillende behandelingen zoals een gezichtsbehandeling, pakking, hotstone massage en u ontvangt een make-up advies. Wij werken met het Duitse cosmetica merk Babor. Gedurende de gehele dag gratis koffie, thee en bronwater. Onze beauty arrangementen zijn met badkleding. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust. Ons Wellness is kleinschalig maar van alle gemakken voorzien. Een ding staat vast, u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.
 2. Beautydag arrangement van het beste beautyresort van Drenthe

  Bij dit beautydagarrangement mag u bepalen wat u graag wilt. Een ontspannend lichaamspakking of een gezichtsbehandeling en natuurlijk nog veel meer ontspannende momenten om weer goed voor de dag te komen. Ga even heerlijk relaxen bij dit Beauty en Kuuroord in Drenthe.

 3. Beauty vriendinnen arrangement – 2e persoon 50% korting

  Lijkt het je niet leuk om heerlijk een dag samen met je partner, vriend, vriendin, moeder en/of dochter te genieten in een Wellness Centrum waar luxe en aandacht voorop staan. Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk!

  BloemenWellness

 4. Vriendinnenarrangement – Stap aan boord voor een Wellness ontdekkingscruise!

  Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis! Waan u in de wereld van luxe, wellness, ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water en de vele faciliteiten die dit luxe jacht u biedt.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl