Menu
Zakelijk

VGTrading helpt jou aan de perfecte bureaustoel

Een bureaustoel is maatwerk. Want je wilt natuurlijk wel een bureaustoel aanschaffen die precies bij jou past. Die voldoet aan jouw kenmerken en wensen. VGTrading heeft een ‘bureaustoelwijzer’ ontwikkeld waarmee je door het beantwoorden van vijf vragen vanzelf terechtkomt bij jouw ideale bureaustoel. Hierbij wordt er onder andere rekening gehouden met jouw lengte en gewicht, maar ook met het maximale bedrag wat je aan een bureaustoel uit wilt geven. Naast deze bureaustoelwijzer biedt VGTrading ook nog eens de mogelijkheid om te komen proefzitten in de showroom. De experts stellen graag jouw ideale bureaustoel voor je af en beantwoorden met liefde al jouw vragen.

Iedere werknemer is uniek

Als je op kantoor werkzaam bent dan is de kans groot dat je acht uur of meer per dag op je bureaustoel zit. In dit geval zul je andere eisen stellen aan je bureaustoel dan iemand die iedere dag maar een paar uurtjes op zijn bureaustoel zit. Daarnaast is ergonomisch werken de laatste jaren erg in opkomst. Hierbij wordt er kritisch gekeken naar de werkhouding en ervoor gezorgd dat spieren en gewrichten op een juiste manier worden belast.

Hier hoort natuurlijk ook een bureaustoel bij die ergonomisch verantwoord is. Ook het bewegend zitten is in opkomst. Hierbij beweegt de bureaustoel met je mee, dit is goed voor de spieren en gewrichten. Deze blijven hier namelijk lekker soepel van. Als het gaat om het uiterlijk van een bureaustoel dan valt er ook veel te kiezen. Binnen de bureaustoelwijzer kun je bijvoorbeeld aangeven dat je wilt gaan voor een design bureaustoel. Na het invullen van de vragen worden alle bureaustoelen getoond die voldoen aan jouw kenmerken en eisen. Welke design stoel er uiteindelijk het beste bij je past, is natuurlijk ook afhankelijk van het interieur van het kantoor waarin je werkzaam bent.

Bureaustoel

Fysieke kenmerken

Een te hoge of juist een te lage bureaustoel kan leiden tot fysieke klachten. En tot het moment dat deze fysieke klachten tot uiting komen, heb je waarschijnlijk al langere tijd niet lekker gewerkt op je bureaustoel. Want ook dat speelt een rol; als je jezelf prettig en comfortabel voelt op een bureaustoel, presteer je ook beter. Als je wat zwaarder bent is het ook belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een stoel. Je hebt dan namelijk meer ondersteuning nodig. Gewicht en lengte zijn belangrijke aspecten binnen de bureauwijzer.

Veel keuze binnen iedere prijsklasse

Je zult verbaasd zijn hoeveel er binnen jouw budget te kiezen valt. VGTrading biedt een mooi uitgebalanceerd assortiment waarbij er binnen ieder budget passende bureaustoelen beschikbaar zijn. Door het beantwoorden van de vijf vragen wordt er op maat een selectie voor je samengesteld. Hierdoor hoef je niet urenlang te zoeken op internet of verschillende showrooms af te gaan. Binnen een paar minuten heb je de vragen beantwoord en weet je waar je aan toe bent. Jij zult bij VGTrading een bureaustoel vinden die past bij jouw kenmerken en die valt binnen je budget.

Doe hier direct de bureaustoelwijzer.

Expertise en verse koffie in de showroom

De geselecteerde bureaustoelen die voldoen aan jouw kenmerken en wensen wil je natuurlijk het liefste even testen. In de showroom van VGTrading ben je van harte welkom. Hier zijn experts aanwezig die alles weten van de bureaustoelen. Daarnaast stellen ze ook nog eens de stoelen voor je af zodat je deze goed kunt testen. Door het invullen van de bureauwijzer en door vervolgens jouw ideale bureaustoel te testen laat je niets aan het toeval over. Als de bureaustoel vervolgens wordt geleverd weet je zeker dat het grote genieten kan beginnen. Genieten van de bureaustoel die precies bij jou past.