Menu
Binnenland / Uitgelicht

Badr Hari opnieuw vast

Badr Hari zal de komende drie maanden alsnog in de gevangenis moeten doorbrengen. De kickbokser die vorige week werd vrijgelaten, onder voorwaarden dat hij niet in horecagelegenheden zou komen en geen contact zou hebben met getuigen, ging volgens de rechter al binnen één week in de fout.

Hari, werd opgepakt, verhoord en het Openbaar Ministerie drong er opnieuw op aan om Hari de komende tijd achter slot en grendel te zetten. De rechter ging hiermee akkoord omdat Hari toegaf met een getuigen te hebben gesproken die nog niet door de rechter-commissaris was verhoord. Hoewel het om een goede vriend van de familie ging besloot de rechter toch om de kickbokser weer op te laten sluiten.

 

Naast het contact met een getuigen, ging Hari ook in de fout door toch een horecagelegenheid te bezoeken. Dit werd hem door de rechter niet zwaar aangerekend, omdat hij er slechts overdag kwam met zijn vriendin om een broodje te eten. Desondanks zit de 27-jarige topsporter dus weer vast wat niet alleen mentaal maar ook financieel een flinke klap voor het stel moet zijn. Hari zou later dit jaar aan een aantal wedstrijden meedoen waar hij flink wat geld aan over zou houden.

 

Tegenover Metro liet zijn advocate Benedict Ficq, optekenen dat het proces nog zeker tweeënhalve maand gaat duren, dat ‘Badr is erg down dat het zo gelopen is’ en dat ook Estelle er helemaal kapot van is.