Menu
Entertainment / Televisie

Goed begin voor “The Winner Is?”

De nieuwe talenten show ”The Winner Is” heeft de verwachtingen meer dan waard gemaakt. De talentenjacht die op SBS6 wordt uitgezonden trok ruim 1 miljoen kijkers bij de eerste aflevering.

 

John de Mol hoopt met SBS6 een nieuwe weg in te slaan sinds hij SBS Broadcasting BV vorig jaar overnam. Het was voor de omroepman van 2011 dan ook een spannend moment want de zender zit al jaren in moeilijk vaarwater. In de show gaat het erom dat goede zangers en zangeressen rijk kunnen worden met hun talent.  Het programma wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom en Beau van Erven Dorens.

 

 

Goed begin is het halve werk?

 

Gisteravond heeft het nieuwe programma maarliefst 1.080.000 kijkers getrokken, dat meldde Stichting Kijkonderzoek. Met deze score heeft het programma het goed gedaan, en hoeft John zich voorlopig nog geen zorgen te maken om de kijkcijfers. The Winner Is had vooral concurrentie van Wie is de mol en de film Avatar. Wie Is De Mol trok 1,5 miljoen kijkers, terwijl het programma de eerste afleveringen 1,8 tot 2 miljoen kijkers trok. De film Avatar trok gisteravond 1,2 miljoen kijkers.

 

Het is nu afwachten of de show deze kijkcijfers kan doortrekken of dat het slechts één incident was. Het gebeurt vaker dat nieuw programma de eerste aflevering goed scoort maar daarna ver weg zakt.

 

The Winner Is…