Menu
Filmpjes / Opmerkelijk

Reclame spot voor honden!

Hondenbrokkenfabrikant Bakers viervoeters komt met een nieuwe reclame spot met ultrasoon geluid, onhoorbaar voor de mens de fabrikant hoopt daar honden erg enthousiast mee te krijgen. 

 

De reclame spot werd gisteren in première op de Britse televisiestations en via het internet uitgezonden.Tijdens het filmpje – waarin een roedel honden een bestelwagen vol voer buitmaakt – wordt via de luidsprekers ultrasoon geluid meegezonden.

 

Ultrasoon geluid
 
Ultrasoon geluid is geluid wat mensen niet kunnen waarnemen en wat alleen honden horen. Hondenbrokkenfabrikant Bakers zegt uit ervaring dat de honden vrolijk worden en beginnen te blaffen uit enthousiasme. Ze willen de spot voor mens en hond interessant maken.

 

Contact
 
Het is volgens de honden fluisteraars goed mogelijk om contact te maken via ultrasoon geluid. Maar extra zin in de brokken van Bakers zullen ze er niet van krijgen zegt de honden fluisteraar Mieke Colruyt.
 
Wie wel op het verkeerde spoor kan worden gezet, zijn de baasjes. “Als zij merken dat hun hond plots begint te springen bij reclame voor hondenvoer, zullen sommigen ongetwijfeld geneigd zijn om die specifieke brokken te kopen.”

 

Test
 
Test het nu zelf hier uit, hieronder volgt het filmpje en kijk hoe uw hond  reageert.