Menu
Vakantie

Beleef samen een groepsreis naar één van de vele bestemmingen

Vakantie is natuurlijk heerlijk. Lekker met zijn tweetjes op pad of samen met het gezin naar een mooie vakantiebestemming. Dit is natuurlijk een goed vooruitzicht, maar wat dacht je van een groepsreis? Samen met vrienden, familie of het bedrijf op vakantie. Dit lijkt misschien een moeilijke taak en veel uitzoekwerk, maar dit hoeft niet zo te zijn. De Groepsreizen van FTI zijn zo samengesteld dat de keuze naar een nieuwe bestemming makkelijk wordt en u zich geen zorgen hoeft te maken over de accommodatie en activiteiten op de bestemming .

Meer dan 120 bestemmingen

FTI is al jaren gespecialiseerd in het organiseren van reizen. Waaronder ook groepsreizen. Met meer dan 120 bestemmingen wereldwijs zit hier ook voor jouw groep een mooie reis naar wellicht een nieuwe bestemming bij. Op zoek naar een droomvakantie? Dan ben je bij FTI op het juiste adres.

Zekerheid en Flexibiliteit

Wanneer je met een groep op vakantie gaat dan brengt dit natuurlijk veel geregel met zich mee en ook op de plaats van bestemming moet alles goed geregeld zijn. Wanneer je je geen zorgen wilt maken dan biedt FTI Groepsreizen ook aan om aanvullende pakketen voor ter plaatse te boeken. Zo heeft u zekerheid dat alles goed geregeld is en je met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Ook je medereizigers kun je dan geruststellen en enthousiast maken voor een mooie groepsvakantie.

3e Grootste Touroperator

De zekerheid en flexibiliteit is belangrijk, maar ook de ervaring van de touroperator is natuurlijk erg belangrijk. FTI mag zich de 3e grootste touroperator van Europa noemen en heeft al meer dan 35 jaar ervaring. Zij bieden zoals aangegeven vele verschillende vakantiebestemming aan. Je kunt denken aan: Dominicaanse Republiek, Malta, Portugal, Spanje, Egypte en nog vele andere opties. Dus voldoende mogelijkheden om een mooie bestemming voor jouw groep uit te zoeken.

Bagage tijdens de reis

Een ander bijkomend voordeel wanneer je boekt via FTI Groepsreizen is dat bagage altijd bij de prijs is inbegrepen en dat er geen reserveringskosten worden gerekend. Dus een heldere en duidelijke prijs met geen onverwachte bijkomende kosten.

Corona Zekerheidspakket

Zorgeloos op reis? FTI biedt graag een zorgeloze vakantie. Zij beschikken over het Corona Zekerheidspakket. Het pakket omvat twee onderdelen:

  • De Corona Reisbescherming is inclusief bij boekingen
  • De Corona Reisdekking (Premium) is tegen betaling bij te boeken.

Zorgeloos en met veel plezier op groepsreis!