Menu
Uitgelicht / Voetbal

Suarez opnieuw in de fout

Hoe komt het toch dat zoveel geweldige voetballers een steekje los hebben zitten? Het is een vraag die vaak gesteld wordt en een goed antwoord is er eigenlijk niet te geven. Er zijn tal van spelers op te noemen die op de meest cruciale momenten met geniale ingevingen een wedstrijd kunnen beslissen maar waar bij op andere moment ineens de stoppen doorslaan.

 

Serge Ramos, Pepe, Zlatan, Mario Balotelli en natuurlijk Luis Suarez. Het zijn allemaal spelers die al zo vaak negatief in het nieuws zijn geweest dat je je bijna afvraagt waarom ze nog steeds worden opgesteld. Die vraag is dan wel weer makkelijk te beantwoorden, want dat komt namelijk puur omdat ze over erg veel kwaliteit beschikken. Als het namelijk normale voetballers waren geweest zouden ze al lang zonder club hebben gezeten.

 

Luis Strikes again
Deze week was het weer eens de beurt aan Luis Suarez om zich weer eens ernstig te misdragen. Dat het er in de Zuid-Amerikaanse kwalificatie campagne hard aan toe gaat dat weten we inmiddels wel, maar wat de voormalig spits van Ajax nu weer uithaalt kan natuurlijk echt niet. Dat deze fantastische rommelaar zo nu en dan met kortsluiting te maken heeft is meer dan duidelijk. Iedere speler weet immers dat iedere beweging wordt vastgelegd door tientallen camera’s, dus de pakkans is zo’n 100 procent.

 

Op de beelden is duidelijk te zien dat Suarez zijn tegenstander een vuistslag verkoopt en de kans op een lange schorsing voor interland wedstrijden is groot.