Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

3 Top Uitjes in Giethoorn – Lees de mening van…

Wilt u eens lekker genieten van een dagje uit in Giethoorn? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water.

Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zich hier al varend gauw thuis. Lekker een dagje genieten op het water met de kinderen of romantisch met z’n tweetjes ertussenuit. Wij hebben voor u 3 échte toppers op een rijtje gezet waarbij uzelf aangeeft wat er zo leuk is aan dit arrangement!

Ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – geweldig dagje uit
Cijfer: 8

Prima dag, alles was goed geregeld, en lunch en diner waren super!

Naam: Anoniem

Giethoorn – Het Rietstulp High Tea arrangement

Cijfer: 8

De ontvangst was goed, vriendelijk personeel. Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken. Het was allemaal prima voor elkaar. Ruime sortering van zoete en hartige dingen. Zelfs nog een warm hapje erbij. Alleen jammer dat de thee wat standaard was.

Naam: Femmy Voorhorst

Rondvaart door klein Venetië

Cijfer: 9

Onze ‘gastheer’ was goed op de hoogte van de natuur. Heel prettig dat we hem ook vragen konden stellen. Ook het personeel aan de wal was erg behulpzaam. We hebben genoten van de wijn en de hapjes aan boord.

Naam: Anoniem

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl