Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Kerstarrangement – Genieten van de kerst in Limburg

Wilt u er met de kerstdagen tussen uit? Dan is dit heerlijke 4-daags Kerstarrangement van Hotel Riche in Valkenburg aan de Geul perfect voor u. Laat u verrassen door het mooie Limburgse heuvelland en geniet ervan met de feestdagen.

Vier de Kerstdagen in Limburg
Niet al die drukte voordat de Kerstdagen beginnen, maar trek er lekker op uit. Laat u lekker verwennen en vier gezellig de Kerst bij Hotel Riche in Valkenburg.

In het hartje van Valkenburg aan de Geul vindt u ons familiehotel Hotel Riche. Het hotel is uniek gelegen in een oase van groen en rust. Temidden van groene heuvels en het bruisende stadje Valkenburg aan de Geul bieden wij u 55 comfortabele kamers. De sfeer is hartelijk en gastvrij.

De mooie omgeving – Geniet van Limburg
Als oudste toeristenplaats van Nederland is Valkenburg de plaats bij uitstek om heerlijk te vertoeven. De indrukwekkende kasteelruïne en het vele natuurschoon in de omgeving zorgen voor een geweldig verblijf. Wandelen door de groene heuvels of het gezellige Valkenburg behoort tot de mogelijkheden. De Geul en historische gebouwen typeren het straatbeeld. Natuurlijk verhuren wij fietsen voor de vele uitgestippelde routes. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand en het treinstation en busopstapplaats zijn binnen 10 minuten te voet te bereiken. Hotel Riche beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Bent u erg nieuwsgierig geworden naar het programma en de inhoud & prijs van dit Kerstarrangement in Limburg?