Menu
Beauty / Lifestyle / Uitgelicht / Vakantie

Aftellen voor de vakantie, maar vooral voor de zon

Ook al is het weer nog niet heel erg lekker, we zitten toch al veel met ons hoofd bij de zon. Als het in Nederland niet gaat lukken zoeken we het strand en het warme weer ergens anders wel op. Voor veel mensen is het aftellen naar de zomervakantie al wel begonnen. Maar moeten we nou ook alweer allemaal meenemen op vakantie en naar het strand?

 

Factor voor je lippen
We smeren ons vaak helemaal van top tot teen in. Maar heb je er wel eens bij nagedacht dat ook je lippen makkelijk kunnen verbranden? Zorg er daarom voor dat je bij volle zon een lippenbalsem met UV-factor op zak hebt. En dan ook vooral blijven smeren, want je lippen verbranden is echt geen pretje.

 

Transparante bodyspray
Het is in de felle zon heel erg belangrijk je goed in te smeren. Maar ben je ook die witte crème helemaal zat? Hij is niet goed uit te smeren en na een duik in het water verschijnt er weer een hele witte waas over je lichaam. Tegenwoordig zijn er ook transparante zonnebrandsprays die met een hoge UV-factor ook je huid goed beschermen. Niks is minder sexy dan een nog niet erg bruine man met een witte waas over zijn lichaam.

 

Sarong
Een sarong is een wikkeldoek die je op allerlei manieren kunt gebruiken. Niet alle vrouwen voelen zich even gemakkelijk in hun bikini of badpak. Een sarong is een elegantie manier om je toch bloot te geven, maar je lichaam nog wel op een subtiele manier te kunnen bedekken.

 

Strandhoed
Vorig jaar zag je ze al steeds meer verschijnen, vooral de BN’ers liepen er al veel mee rond. Een grote elegante zomerhoed. Voor de vrouw een absolute must have voor deze zomer. Niet alleen staat het heel elegant, het beschermt meteen je gezicht tegen verbranding en je hoofd tegen een zonnesteek. Hartstikke handig toch?