Menu
Beauty / Uitgelicht / Vrouwen

Beauty met kokosolie

Kokosolie is geweldig. Deze olie wordt uit kokosnoten getrokken. Kokosolie is een dikke semi-dikke substantie op kamertemperatuur en wordt al eeuwen gebruikt voor huid- en haar verzorging.

 

Kokosolie & Haar
– Heb je droog en/of beschadigd haar? Kokosolie is een geweldig natuurlijk serum. Masseer het na het douchen in je haarpunten en laat het dan intrekken (niet uitspoelen dus!)
– Ook werkt kokosolie goed tegen pluizig haar en geeft het net dat extra beetje glans. Verspreid een beetje van de olie over je handen en werk het dan in je haar.
– Heb je een droge hoofdhuid? Masseer dan elke avond een klein beetje kokosolie over je hoofdhuid, dit hydrateert en verzacht de jeuk. Draag een douchemuts om te voorkomen dat je kussen vies wordt. Was je haar in de ochtend en herhaal dit proces voor een week.

 

Kokosolie & Huid
– Heb je ruwe of verkleurde ellebogen? Masseer elke avond een beetje kokosolie in; dit zal je huid zachter en mooi maken.
– Ook bij een droge huid, eczeem, uitslag en psoriasis werkt kokosolie heel goed. Gebruik het elke dag en je zal zien dat je conditie van je huid sterk verbetert.