Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Beauty topper! 50e review voor het Verwenarrangement

Laat u heerlijk een dag verwennen met deze beautydag met massages en behandelingen en blijf lekker slapen in het 4-sterren hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Geniet van deze ontspannende en betaalbare aanbieding en ga er lekker even een weekend of juist doordeweeks even tussen uit.

De 50e review alweer, wat een hoop! Dat wil niks anders zeggen dan dit het verwenarrangement goed in de smaak valt en het best geboekte beautyarrangement aan zee is.

Wij hebben een aantal leuke reviews voor u op een rijtje gezet.

Heerlijke sauna dag met behandelingen. Uitgebreide lunch en diner buffet. Heerlijk geslapen met de onstuimige zee. ‘s Ochtends nog even gezwommen en toen heerlijk ontbeten. Helemaal bijgekomen. Wie weet volgend jaar weer.

Voor de mensen die graag een dagje willen genieten en ontspannen is dit arrangement ideaal. Het wellness gedeelte biedt al het nodige qua faciliteiten en qua rust.
Ik heb enorm genoten van mijn verblijf.

Na 3 uur rijden (erg glad) was ik wel toe aan ontspanning! Groot hotel, gelukkig is het Wellness Center lekker compact. Vriendelijke mensen, heerlijke behandelingen, goed eten en prima geslapen. De dag erna lekker uitgewaaid op het strand. Een aanrader!

Bent u erg nieuwsgierig geworden naar dit heerlijke verwenarrangement? Boek nu snel een weekendje weg met het Verwenarrangement in Egmond aan Zee!