Menu
Entertainment / Film / Muziek / Uitgelicht

Dubbel succes voor Lopez

Het gaat goed met alleskunner Jennifer Lopez. Naast het uitbrengen van een nieuwe single is ze ook op het witte doek te zien in de film, What to Expect When You’re Expecting.

 

Voor de 42-jarige Lopez, die naast zingen, dansen en acteren ook nog druk is met haar eigen kleding en parfum lijn, kon 2012 niet beter beginnen. “Jen” zat in een moeilijke periode na de scheiding van ex-man Marc Anthony. Het koppel dat samen een tweeling heeft zette in 2011 een punt achter hun huwelijk van ruim zeven jaar.

 

J.Lo is helemaal terug
2012 Staat in het teken van haar comeback. De zangeres die eerder al succes kende met onder andere On the floor, Jenny from the block en Let’s get loud zal de komende tijd weer volop op de radio te beluisteren zijn met haar nieuwe nummer “Dance again”. Voor het nummer doek ze de studio in met rapper Pitbull. Het is niet de eerste keer dat beide muzikanten de handen ineen slaan. Het nummer On the floor stond in 2011 vier weken lang op nummer één

 

Ook op het witte doek
Vanaf 24 mei is Jennifer Lopez ook op het witte doek te bewonderen als Holly in de romantische comedy, What to Expect When You’re Expecting. De film die meer grote namen kent zoals Cameron Diaz, Brooklyn Decker en Elizabeth Banks gaat over een aantal stelletjes met een pasgeboren baby.

 

Bekijk hier de trailer van What to Expect When You’re Expecting: