Menu
Gezondheid / Lifestyle / Uitgelicht

Fit in 60 dagen helpt bij uitvoeren goede voornemens

Na de jaarwisseling barst iedereen van de goede voornemens. Veel van deze mooie plannen sneuvelen echter al vaak in de eerste week. Het uitblijven van resultaat of een te lange tijd om het goede voornemen uit te kunnen voeren is vaak de belangrijkste reden hiervan. Omdat vaker bewegen en meer sporten hoog in de top staat van die voornemens, heeft Fitland een concept bedacht waarmee men snel aan de slag kan en ook snel resultaat geboekt kan worden. Dit onder de naam “Fit in 60 dagen” en de reacties zijn nu al erg positief.

 

Fit in 60 dagen is een programma dat Fitland heeft ontwikkeld om mensen in 60 dagen aanzienlijk fitter te maken. Het programma is gebaseerd op 3 trainingen per week bij een van de vestigingen van Fitland en zoveel mogelijk trainingen thuis. De trainingen bij Fitland zijn intensief (onder begeleiding). Bij deze trainingen gaat men aan de slag in de fitness, met cardiotraining, met circuittraining, fast fit en groepslessen.

 

De trainingen thuis zijn licht (met dvd) zodat deze makkelijk zelfstandig uit te voeren zijn. Omdat bij de start van Fit in 60 dagen de lichamelijke conditie en waarden worden gemeten, is zo goed als wekelijks het resultaat tot op dat moment te zien, te voelen en vooral te merken. Hierdoor blijven deelnemers gemotiveerd en is dit goede voornemen heel goed vol te houden.

 

Meer weten? Surf dan naar www.fitin60dagen.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Fitland. Een overzicht van alle vestigingen is ook te vinden op de genoemde website of op www.fitland.nl