Menu
Lifestyle / Relatie / Uitgelicht

Happy & Single

Ben je single en ben je al jaren op zoek naar de ware? Of ben je meerdere malen teleurgesteld in een relatie en geloof je eigenlijk niet dat de ware voor jou bestaat? Als single heb je het wel gezien, je bent al lang toe aan een partner en alles behalve ‘happy single’. Je bent al een tijdje op zoek naar een leuke partner maar je kunt niets vinden. Je vrienden zeggen dingen als: “Ik begrijp er niets van hoor, je bent zo leuk en zo lekker! Je kunt toch makkelijk iemand vinden?”. Jij denkt: “Ja ja, blabla”.

Een geschikte partner vinden is niet altijd makkelijk. Je kunt zoeken, je inschrijven op datingsites, speeddaten, je inlaten met via-via dating en honderd andere dingen proberen, en toch iedere ochtend alleen wakker worden. Moet je eigenlijk wel zoeken? Die vraag komt misschien bij je bovendrijven als je zo lang hebt gezocht en niets hebt gevonden. Is zoeken wel de oplossing? Moet je de ware niet gewoon ergens tegen het lijf lopen? De vraag is alleen, zul je de ware ooit tegen het lijf lopen?

Wat zou een leuke relatie voor jou betekenen? Vult het een gat op in je leven dat je op dit moment ongelukkig maakt? Als je op dit moment echt een relatie nodig hebt omdat je behoefte hebt aan intimiteit, een seksleven, een maatje en iemand om altijd op terug te vallen is dit misschien niet het juiste moment om actief te zoeken. Hoe wanhopiger je van binnen bent, des te minder waarschijnlijk het wordt dat je die geweldige persoon tegen het lijf gaat lopen. Als je zo ontzettend verlangt naar een relatie zal het waarschijnlijk alleen maar langer duren voordat je het ook zult krijgen. Word eerst gelukkig, zorg dat je gaat stralen! De gouden tip bij het vinden van je ideale partner is dit: “Zorg eerst dat je gelukkig bent als single, ga dan pas op zoek naar een partner.”

Als wanhopig persoon kom je nergens. Zolang je je geluk laat afhangen van het ontbreken van een partner ben je niet op de goede weg. Als je investeert in jezelf en ervoor zorgt dat je je oprecht gelukkig voelt worden je kansen op een leuke partner groter. Mensen vallen op gelukkige, stralende mensen. Als je wanhopig bent voor een relatie is dat iets wat je uitstraalt. Andere mensen pikken het op in je lichaamstaal, je gedrag en de manier waarop je in het leven staat. Bovendien vreet een ‘leegte’ in je leven je energie weg, en dat gaat ten koste van je sprankelende uitstraling.

We kunnen je vertellen dat geluk in jezelf ligt. Een goede relatie is een factor die bij kan dragen aan je geluk, maar het is zeker geen eindbestemming. Een relatie zal je niet persé vervullen met een intens innerlijk geluk. Het zal het gat in je leven opvullen, je zult een maand of drie ontzettend verliefd zijn, maar daarna zal je geluksniveau vrijwel altijd terugzakken naar waar het nu is.

Je kunt prima gelukkig zijn als single. En het leuke is, gelukkige mensen zijn aantrekkelijk. Ze lachen, zijn succesvol, stralen geluk uit en zijn prettig om mee om te gaan. Als je gelukkig bent ben je sexy en aantrekkelijk! Bovendien word je extra aantrekkelijk als je geluk niet af lijkt te hangen van een partner. Je bent onafhankelijk en daardoor de moeite waard om voor de vechten. Door eerst te investeren in je eigen geluk vergroot je de kans dat je een leuke relatie zult krijgen. Probeer dus te veranderen in een happy single, ga stralen!

Was je tot vandaag dagelijks op zoek naar de ideale partner? Staak dan nu je zoektocht. Investeer in je eigen geluk, zorg dat je gaat stralen. Vind rust, liefde, dankbaarheid en accepteer het leven zoals het is. Je bent weer klaar om te gaan daten op het moment dat je voelt dat je niet persé een partner nodig hebt om gelukkig te zijn. Als jij door het leven gaat als een stralende zon komen mensen zich vanzelf opwarmen aan je stralen, inclusief de persoon naast wie je in de toekomst iedere ochtend wakker mag worden!

Net dat beetje extra nodig om zelfverzekerd te zijn? Gun jezelf die verwennerij en boek een lekker beautydagje uit!
Meer lezen over Geluk & Liefde?