Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Ladiesrun Rotterdam 1 Juni

Zondag 1 juni vindt de achtste editie van Ladiesrun Rotterdam plaats vanaf Ahoy Rotterdam. Dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen heeft drie afstanden; 5 km, 7,5 km en 10 km.

Stand out and run!
De Ladiesrun Rotterdam is als een ‘dagje uit’. Het is een combinatie van samen sporten en plezier met je vriendinnen, zussen, moeder of collega’s. Ahoy Rotterdam is namelijk hét trefpunt om voor en na het lopen gezellig samen te komen met andere loopsters én natuurlijk je eigen fans.

Steun Pink Ribbon
Je kunt met je deelname aan de Ladiesrun ook Stichting Pink Ribbon steunen. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Je kunt hen steunen door een donatie te doen bij inschrijving en/of door op het speciale actieplatform je deelname aan de run te laten sponsoren.

Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal borstkankerpatiënten blijft stijgen. Jaarlijks krijgen 15.000 mensen de diagnose, dat zijn 41 mensen per dag. Hoewel de overlevingskansen steeds beter worden, sterven er in ons land dagelijks 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte.

Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten met als doel de juiste behandeling, optimale begeleiding en een beter leven voor iedere borstkankerpatiënt. Help jij ook mee?

Meer weten over de Ladiesrun in Rotterdam op 1 juni?