Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

NIEUW: Tropisch groepsuitje in Aalsmeer?

Met dit 4-seizoenen Beach arrangement geniet je het gehele jaar door van het Strand! Bij dit stranduitje heb je namelijk altijd een goed weer garantie want als het zonnetje onverhoopt een keer niet schijnt dan gaan we gewoon naar binnen. Dit zomerse beacharrangement bestaat uit een combinatie van lekker eten, drinken, sporten, feestelijkheden en zon.

The Beach is dé grootste in- en outdoor strandlocatie van Nederland! Sporten op het zand, vergaderen, een uitgebreide lunch, buffet, barbecue of à la carte dineren in restaurant Het Strandpaviljoen, borrelen in de bar of een feest in één van de tropisch ingerichte zalen, in The Beach kan het allemaal!

Door de unieke locatie (het monumentale veilinggebouw Bloemenlust) en de tropische inrichting is een evenement in The Beach een belevenis voor iedereen!

De beachevents zijn met zorg samengesteld en bestaan uit een sportieve of tropische activiteit, eten, drinken en vooral ook veel gezelligheid. De beachevents zijn mogelijk vanaf 10 deelnemers en kunnen naar eigen wens worden uitgebreid met diverse workshops en extra’s.

Meer weten over dit NIEUWE stranduitje: 4-seizoenen Beach arrangement – Groepsuitje in Aalsmeer?