Menu
Digitaal / Internet / Uitgelicht / Vrouwen / Winkelen

Ondanks crisis steeds meer online bestellingen

Het gemak van het internet wordt voor steeds meer mensen duidelijk. Je hoeft niet meer eindeloos die winkels in en uit voor de ene waar je naar op zoek bent. Hebben ze het niet meer in jouw maat, kijk je gewoon even op internet. Het aantal bestellingen via internet is in een jaar tijd dan ook met dertien procent gestegen.

 

Ondanks de crisis geven we in Nederland bijna tien miljard euro uit aan online bestellingen. Dit is gebleken uit een onderzoek van belangenorganisatie Thuiswinkel.org.

 

Tegenwoordig is alles op het internet te verkrijgen. Kocht je eerder je boeken nog wel eens via thuiswinkelwebsites worden nu ook de boodschappen en vakanties via het internet geregeld. Door de groeiende mogelijkheden als de thuisbezorgservice van verschillende supermarkten en gratis verzendkosten bij sommige webwinkels wordt dit allemaal mogelijk. Je hoeft het huis niet meer uit en het kost veel minder tijd.

 

Ook het aantal mensen dat via een webwinkel koopt neemt hierdoor toe. Met 10,58 miljoen online kopers in 2012 is dit aantal met vier procent gestegen in vergelijking met het jaar daarvoor. Dit kom onder andere doordat steeds meer mensen bezitten over een smartphone of tablet. Met deze digitale middelen wordt het nog makkelijker online te winkelen.

 

Ook via onze website Enjoy.nl kunt u online de leukste uitjes boeken. Van groepsuitjes en bedrijfsuitjes tot heerlijke weekendjes weg en familie-uitjes.