Menu
Uitgelicht / Vakantie

Overnachten op een mooi Kasteel of Landgoed

Ons land kent vele landgoederen en kastelen. De meeste ervan bieden u de gelegenheid tot een fantastisch en betaalbaar verblijf. Deze arrangementen zijn écht aanraders. Boek en geniet van een fantastisch weekend op een mooi kasteel of landgoed in Gelderland.

1. All about Romance – Samen genieten op een luxe landgoed
Stelt u zich eens voor. Sfeervolle kaarsjes, romantische muziek, een intiem diner voor twee, alleen maar aandacht voor elkaar en dat alles in de juiste sfeervolle en romantische ambiance. U heeft het waarschijnlijk al begrepen: we hebben het over een romantisch verblijf op de Veluwe.

Landgoed Avegoor kent een bijzonder rijke geschiedenis. Het landgoed zelf dateert uit 1356 en behoorde van 1648 tot 1800 aan de familie Van Oranje. Het huidige ‘Koninklijke’ landhuis werd gebouwd in 1847. Vandaag de dag wordt dit landhuis gebruikt voor de ontvangst van onze gasten. En wat voor een ontvangst. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden. Ontdek zelf hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

2. Veluwe arrangement – 3 dagen genieten in de natuur
Even lekker tot rust komen in een bosrijke omgeving en genieten van de flora en de fauna in het mooiste natuurgebied van Nederland. Daarnaast overnacht u 2 nachten in ons prachtige hotel Landgoed Groot Warnsborn.

Treed in de voetsporen van Baron van Röell en Baronesse van Haserswoude! Hotel & Restaurant Groot Warnsborn is uniek gesitueerd aan de rand van de prachtige Veluwe op een steenworp afstand van Arnhem.

3. Tweedaags fiets- en wandelarrangement van Kasteel de Essenburgh
Tweedaags fiets- en wandelarrangement van Kasteel de Essenburgh in Hierden. Heerlijke romantische fiets- of wandeltochten maken over de schitterende Veluwe en langs de Randmeren. Laat u verrassen door dit schitterende hotel.

U bent er even lekker tussen uit. Kasteel De Essenburgh, een locatie waar de sfeer van eeuwen geleden bewaard is gebleven. Omspoeld door de Hierdense beek en omringd door eeuwenoude bomen is het gelegen op een schitterend landgoed, te midden van bossen en weilanden, aan de rand van de Veluwe en de Randmeren.

4. Golfen in Gelderland en Slapen in een Kasteel
Schitterend gelegen op de grens van de Veluwezoom en de IJsselvallei kunt u hier fantastisch golfen en culinair genieten. Voor echte golfliefhebbers is dit golfarrangement puur genieten.

Kasteel Engelenburg is gelegen te Brummen op de grens van Veluwezoom en IJsselvallei. Het hotel beschikt over 41 koloniale hotelkamers en suites, 19 eeuws serre restaurant, Engelse lounge, middeleeuwse wijnkelder en een 9-holes golfbaan.

5. Heerlijk 3 dagen Relaxen op een landgoed op de Veluwe
Overnachten in de bossen van de Veluwe, een heerlijke boswandeling maken, genieten bij de openhaard, relaxen in de sauna of het binnenzwembad en ‘s avonds heerlijk dineren en culinair genieten. Wat zult u een heerlijk weekendje weg of zo even een paar dagen er tussen uit beleven!

Villa Vennendal is gelegen in het rustige dorp Nunspeet. Door de grote veelzijdigheid van de omgeving is het de ideale plek voor een fiets- of wandelvakantie. Daarnaast ligt het centrum van Nunspeet op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel. Ook grotere steden zoals Harderwijk, Zwolle en Amersfoort zijn zowel per openbaar vervoer als per auto goed te bereiken.

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor ons gehele aanbod weekendjes weg.