Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Review TIP: Leuke Puzzeltocht op de Veluwe

Doe met uw groep mee aan een verrassende puzzeltocht vol creativiteit op de Veluwe! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect minder groot!

Elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team ontvangt een camera waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De meest creatieve en humoristische groep wint!! De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Dit programma is zo geheim dat we het niet meer kunnen vertellen….

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
‘Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk’
Gerrit Heerhugowaard

‘Wij zijn ontvangen met een heerlijk stuk gebak en werden royaal van koffie voorzien. Helaas liet het weer ons in de steek en werden wij tijdens de tocht overvallen door regen, veel regen… We zijn uiteindelijk teruggaan naar de lokatie en hadden verwacht dat we konden wachten op de bbq, maar we werden aangenaam verrast toen ons een extra activiteit werd aangeboden. We hebben nog gezellig met z’n allen een spelletje curling gedaan en daarna heerlijk gegeten! De familie kijkt terug op een geslaagde familiedag voor groot en klein.’
Bianca Rozendaal

‘Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.’
Jeanine Abcoude

Wilt u ook eens zo’n spannend groepsuitje meemaken met het Dagje uit op de Veluwe met de Cryptische FotoVeluwetocht?