Menu
Lifestyle / Relatie / Uitgelicht

Valentijnstips

Valentijnsdag wie kent het niet, het is de perfecte dag om je geliefde eens flink te verwennen. Hieronder komen wat leuke tips & cadeaus waar je je geliefde echt mee kunt verrassen. 

 

Drie gangen menu

Een romantisch etentje is op Valentijnsdag altijd leuk. Het komt er normaal niet van, en nu is het de perfecte dag om je geliefde daar eens mee te verrassen. Vind hier je perfecte drie gangen menu in Nijmegen.

 

Valentijnsweekend in Drenthe 

Wat is romantischer dan uw geliefde verrassen met een heerlijk verblijf op een luxe landgoed? Verras uw valentijn met een heerlijk verblijf bij Fletcher Hotel-Restaurant de Hunzebergen! Klik hier voor zo’n luxe landgoed!

 

Romantisch Torensuite arrangement

Een romantisch weekend weg is altijd een verrassing maar met een valentijnsarrangement is dat alleen nog maar leuker! Aan de rustige rand van Valkenburg, Nederlands oudste en veelzijdige toeristenplaats in het hart van het romantische Zuid-Limburg, vindt u het 4-sterren Hotel & Restaurant Tummers. Klik hier voor zo’n romantisch weekend.

 

Avondje uit met uw valentijn? 

Een weekend weg hoeft natuurlijk niet altijd meteen maar een avondje weg samen is wel bijzonder op zo’n romantische dag. In Amsterdam hebben ze dit jaar een Valentijn avond klik hier om deze te bekijken en kijk of het wat voor jou en je geliefde is.