Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Volkel in de Wolken Hamilton Airshow

Volkel in de Wolken is een dagje uit voor het hele gezin. Jaarlijks komen duizenden bezoekers van de vliegshow genieten.

Vliegtuigspotters uit het hele landrichten hun lenzen op de blauwe hemel en de juichkreten van het publiek zijn niet te missen als de kleine stuntvliegtuigjes bijzondere caperiolen uithalen.

Het paradijs voor vliegtuigfanaten biedt ook genoeg vertier voor liefhebbers van gepimpte auto’s en oude tractoren. In de straten van Volkel staat een lange sliert braderiekramen opgesteld en er is gezinsvermaak voor groot en klein.

De Airshow
Al 26 jaar organiseert Stichting Volkel in de Wolken de vliegshow en de 2012 editie kreeg wederom een supergoede recensie en scoorde maar liefst een 8.1 van ‘Throttle & Stick’, dé vliegshow resencent !!!

Een 8.1 is een mooie recensie voor onze vliegshow in 2012
Van een ‘eenvoudige’ markt in 1986 met daarbij vanaf 1988 een kleine vliegshow met enkele vliegtuigen en parachutisten, is het evenement nu uitgegroeid tot de grootste privaat georganiseerde vliegshow van de Benelux.

Uniek in zijn omvang en vormgeving zorgt Volkel in de Wolken Hamilton Airshow niet alleen voor vertier in de lucht, maar ook veel plezier op grondniveau.

Wilt u meer weten over Volkel in de Wolken?