Nieuw: Themafeest in Twente – Smokkeltocht

Nieuw: Themafeest in Twente – Smokkeltocht

Onze smokkeltocht is een modernere variant op de aloude smokkeltochten waarbij u moest proberen de douane te ontlopen. Een compleet themafeest gevuld met eten, drinken en een groepsactiviteit.

Smokkeltocht in Twente
U wordt op pad gestuurd door de grootste smokkelaar uit de geschiedenis en u krijgt handelswaar mee voor onderweg. Uw opdracht is simpel: Ruil onderweg zoveel mogelijk van uw goederen om tegen andere, veel kostbaardere, spullen en smokkel die naar het eindpunt. Eenmaal op pad komt u verschillende types tegen. Een aantal daarvan zijn smokkelaars net als u.

Maar het is ook heel goed mogelijk dat u tegen de douane aanloopt en dat u uw goederen zult moeten afstaan. Het leven is echter niet zo eenvoudig als u denkt. Een douane beambte ziet er niet altijd uit als een ambtenaar. Ze maken gebruik van vermommingen en mogelijk andere hulpmiddelen. Vooraf krijgt u een aantal aanwijzingen mee hoe de goeden van de kwaden te kunnen onderscheiden. Of de tips echter altijd even helder zijn is de vraag…

Prachtige locatie tussen de Twentse bossen
Deze locatie is verbouwd tot een sfeervol hotel en restaurant met een prachtig zonneterras aan de vijver, een grand café en een dinerkamer. In het hoofdgebouw zijn drie moderne vergaderzalen, in het hotel zijn nog de loungeruimte en yogastudio te vinden.

In 2012 is ons viersterren hotel geopend met luxe kamers, familiekamers en een sauna suite. Individueel of met een klein gezelschap kunt u een kamer boeken en genieten van een mooi verzorgd verblijf. Onze locatie is uitermate geschikt voor meerdaagse conferentie, trainingen, heisessies, personeelsweekenden, bruiloften of familiefeesten. In het hotelgebouw is tevens ons tweesterren hotel / groepsaccommodatie met 14 basickamers geschikt voor arrangementen met groepen.

Deze buitenplaats ligt op het landgoed Het Hulsbeek met 230 hectare bos, heide, zwem- en visvijvers. Op Het Hulsbeek zijn veel recreatieve mogelijkheden met o.a. sauna/wellness bij Saré, manege, kartbaan, outdoorpark, boomklimpark, voetbalveld, beach volleybalveld, trimbaan, skatebaan, quadbaan, wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes, een klootschietbaan en voor de kinderen een avontuurlijke klimbaan over de beek, waterspeeltuin en speeltoestellen.

Wilt u ook genieten van dit Themafeest in Twente met Smokkeltocht?