Menu
Groepsuitjes

TIP van de Redactie: Actief Survivalweekend in de Ardennen

Een compleet weekend survivallen in de Ardennen. Een programma boordevol leuke en spannende activiteiten. Van klettersteigen en klimmen tot mountainbiken en kajakken. Het weekend is inclusief alle activiteiten en maaltijden, in een leuke ambiance.

Outdoorcentrum Olympia
Aan de rivier de Ambleve, ligt outdoorcentrum Olympia, midden in de Ardennen maar toch op een korte afstand van Nederland. Hierdoor is het een perfecte bestemming om even een weekend actief bezig te zijn.

Outdoorhut:
Tijdens het weekend verblijft u in een outdoorhut. Deze houten outdoorhutten zijn voorzien van bedden met matrassen, licht en stroom. Voor het douchen maakt u gebruik van de (nieuwe) sanitaire voorzieningen op de camping.

Outdoorhut

Faciliteiten:
Op het outdoorcentrum zijn prima sanitaire voorzieningen, een grote bar met restaurant, bowlingbaan en een (prive)discotheek. Daarnaast is er nog een speeltuin en een gezellig terras met kampvuur!

Verzorging:
Het verblijf op de camping is inclusief ontbijt, lunch en avondeten.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Had geen papieren binnen gehad maar heb ik toch op het laatste moment gehad. Camping was top! Aardige mensen die hard werken elke dagom ons een leuke dag te bezorgen!!”
Mathel Van Dam geeft een 9.

Bent u ook benieuwd naar het prorgramma van het Survival Weekend Olympia – Uitdagend groepsuitje in de Ardennen en verdere informatie over het arrangement?