Nieuw: Vrijgezellenfeest op het strand van Scheveningen

Nieuw: Vrijgezellenfeest op het strand van Scheveningen

Ontspannen genieten of helemaal los op het strand? Een vrijgezellenfeest organiseer je (meestal) maar één keer voor iemand. Je wilt dat deze dag perfect geregeld is en dat er nog lang over nagepraat wordt. Zoek dan niet meer verder, dit is het arrangement dat past!

Heerlijk avondje uit op het strand van Scheveningen

Met een verfrissende welkomstcocktail kunnen jullie toasten op een mooi begin van de avond. Na deze heerlijke cocktail krijgen jullie je eigen BarrelQ BBQ of schuif je aan tafel voor een Tapas Variadas diner. Later op de avond zetten wij, onder het mom van “moed indrinken voor de grote dag”, de vrijgezel nog even extra in the spotlight met een gratis shotje naar keuze!

Op de barbecue genieten van … of liever Tapas
Op je eigen barbecue kun je genieten van verschillende lekkernijen! Liever geen barbecue maar een Tapas diner? Dat kan ook! Het Tapas Variadas diner bestaat uit een proeverij van 5 verschillende soorten warme en koude tapas. Daarbij serveren wij nog extra frietjes, gemende salade, vers brood met verschillende sauzen en dips.

Niet alleen maar smullen maar ook nog een activiteit of workshop erbij doen!
Maak het vrijgezellenfeestje helemaal compleet met een originele strandactiviteit of workshop naar keuze. El Niño biedt een scala aan mogelijkheden. Van het populaire cocktails shaken tot discgolf of powerkiten, er is voor ieder wat wils. Gegarandeerd plezier!

Paviljoen in zuidelijke sferen

Als sfeervol strandpaviljoen met een latin touch is El Niño elk seizoen voor veel mensen weer dé hotspot aan zee in Scheveningen. Met een uniek aanbod en gedreven door passie staat El Niño voor ultieme gastvrijheid. Want eerlijk is eerlijk: zowel bij ons haardvuur, op het terras als op onze veranda, je waant je steevast in zuidelijke sferen.

Plan dus zorgeloos je vrijgezellenfeest op het strand van Scheveningen bij dit gezellige strandpaviljoen!

Ook genieten van een Vrijgezellenfeest op het strand van Scheveningen?