Menu
Groepsuitjes

Review TIP: Dinnershow in Amsterdam

Op een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam kunt u genieten van onze dinnershows, vast geprogrammeerd op vrijdag en zaterdagavond. Kom een avondje genieten in het gezellige Amsterdam met een hapje, drankje en entertainment.

Met artiesten uit eigen stal, die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij die speciale nachtclub sfeer jaren ’20-30″ in ons theater restaurant. En dat betekent entertainment: muziek en theater, burlesque en vele andere muzikale uitstapjes. Onze koks bereiden met liefde een heerlijk driegangen menu en uw feestelijke avond is compleet!

Iedere avond is uniek
Onze dinnershows staan garant voor een gezellig avondje uit in het centrum van Amsterdam. Op vrijdag en zaterdag draaien wij vaste programma’s waar u al met 2 personen welkom bent. Hieronder een overzichtje van een aantal artiesten die hun sporen verdiend hebben en de thema’s voor u verzorgen:

  • Hansje Ravesteijn en de Lekker Jongens
  • Mir en Morris
  • Pheasant Pluckers
  • La Sirene
  • Nadja Filtzer
  • Daniel Rovai & FriendsIedere Burlesque avond wordt ingevuld door een 3-tal artiesten, bestaande uit een Burlesque zangeres, welke wordt begeleid door een pianist, alsmede dansacts door een professionele Burlesque danseres.

Feestlocatie voor feesten op maat!
Als u in een unieke ambiance en op een prachtige locatie uw feest wilt vieren bent u bij ons aan het juiste adres. En dan hebben we het over elke mogelijke gelegenheid. Ons hartelijk en kundig personeel zet u graag in het kaarslicht. Het kan allemaal. Met een capaciteit van 90 dinerende gasten of in buffetvorm 120 gasten, biedt ons Theater Restaurant een ruime plek, maar zal door haar prachtige art-deco interieur altijd intiem en warm aandoen.

Groepsreserveringen zijn mogelijk, ons team zal zorg dragen voor een muzikale omlijsting in combinatie met een smaakvol diner of luch of borrel. Wij garanderen entertainment, welke avond of middag u ook komt. Wij nodigen u graag uit om mee te denken over een speciaal voor uw gezelschap geselecteerde en passende act. Wat fijn is voor uw gasten is dat we op 450 meter van het Centraal Station zitten en zich in onze buurt diverse hotels bevinden. We doen niet moeilijk over het gebruik van microfoons of beamer en zullen alles in het werk stellen om uw feest absoluut memorabel te maken.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 8,7!
“Heel gezellige avond, voor een nette prijs midden in het oude Amsterdam.”
Theo Willems geeft een 7.

“De dinnershow was prachtig. Heerlijk een, drinken. Top bediening en fantastisch zang. Echt een geweldige show. Hartverwarmend. TOP !!!”
Monika vd Heijden geeft een 10.

“Als je een avondje uit wil en niet weet wat je kiezen moet Ga dan voor een Dinnershow in Paleis van de Weemoed Goed en gezellig en prima eten Dus onthoud deze naam meer hoef je niet te weten”
Frans Tilleman geeft een 9.

Wilt u ook genieten van deze geweldige Dinnershow in Amsterdam?