Menu
Groepsuitjes

TOP 5: Themafeest Ik hou van Holland

Altijd al het Ik hou van Holland spelprogramma, bekend van TV, zelf willen spelen? Nodig familie en vrienden uit en beleef een fantastisch uitje op z’n Hollands! U kunt uit vele mogelijkheden kiezen hoe u dit spel wilt spelen. In de stad, aan tafel met een diner, in een gezellige kroeg. Kies het leukste Ik hou van Holland spelprogramma hier!

Zoals hierboven aangegeven, zijn er verschillende manieren om uw kennis te laten zien in de ik Hou van Holland Quiz. Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden genoemd:

Op zoek naar een activiteit vol gezelligheid, lachen en fun? Dan is de Ik hou van Holland quiz echt iets voor jullie! Onder het genot van een drankje lekker fanatiek meespelen. De Ik hou van Holland quiz bestaat uit 9 verschillende rondes zoals het spellingspel, liedjes raden, het cadeauspel en een spannend finalespel waarin er nog van alles kan gebeuren!

Nee, u gaat niet een partijtje schieten op de Utrechtse heuvelrug
Deze quiz is bedoeld om uw kennis over ons kleine kikkerlandje weer eens te testen. Misschien vindt u zichzelf een volledig geïntegreerd medeburger van Nederland maar onze quizmaster kan de grootste intellectueel nog laten sidderen!

De quiz
Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en samen moet u proberen de verschillende spelronden zien te overleven. Vragen op het gebied van de Nederlandse taal, muziekhistorie, algemene geschiedenis, alles komt aan de orde. Luister ook naar diverse geluidsfragmenten en raad de artiest, de titel van het lied of slik die bitterbal door! Uiteindelijk zal het winnende team in het zonnetje worden gezet en een fantastische hoofdprijs in de wacht slepen.

Holland op zijn best!
Wie kent het hilarische ‘Ik hou van Holland’ televisieprogramma niet? Gezellig quizzen en moge de beste winnen! Wilt u zelf een keer deelnemen aan dit vermakelijke spel, dan is deze Ik hou van Holland Quiz echt iets voor u. Het perfecte uitje om te kijken hoe het is gesteld met de teambuilding binnen uw bedrijf of de rivaliteit tussen de familieleden. Onder leiding van een enthousiaste en fanatieke jongeman of dame gaat het spel van start, waarbij lachen en hilarische momenten hoogtij vieren!

Kies nu uit één van deze 3 geweldige TOPPERS voor een Themafeest Ik hou van Holland:

  1. Ik hou van Holland spel met vrienden spelen in Eindhoven
  2. Ik Hou Van Holland Quiz Utrecht
  3. Ik Hou van Holland arrangement – Speel nu dit populaire TV spel!

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl