Menu
Uit in de Stad

Aanbevolen: Engelse Comedy Show in Amsterdam

Boom Chicago’Smart Phones, Dumb People ‘ een comedy show voor een avondje uit in Amsterdam. Beleef een fantastisch avondje uit, lachen, gieren, brullen tijdens de voorstelling. Zeker een aanrader voor mensen die houden van Engelse humor!

Zin in een avondje lachen, gieren, brullen?
Boom Chicago’s comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een voorstelling gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

Het diner zal niet plaats vinden in het theater maar bij Mazzo. Een Italiaans restaurant aan de overkant van het theater. Mocht je een dessert willen dan zal dit wel in ons theater genuttigd worden.

Bezoek ons theater en geniet van een avondvullend programma. We will make you laugh!

Smart Phones, Dumb People!
Boom Chicago’Smart Phones, Dumb People’ is een hilarische mix van gescreven scenes, improvisatie, muziek en video over het leven van nu met alle high-tech en social media elementen.

Deze show speelt over het algemeen op woensdag (om 20:30 )& zondag ( om 20:00). Mocht u gebruik willen maken van een reservering bij de aangesloten restaurants dan begint het diner om 18.00.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het arrangement heeft een gemiddelde van een 8,2!
“Hele fijne avond gehad. Restaurant Mazzo een aanrader voor iedereen die eens lekker uit eten wil gaan. De show was erg leuk en onderhoudend.”
Gerrit Balk geeft een 8.

“Wij hebben genoten. Fijn dat er airco was! De bediening, het eten en de show, alles was goed verzorgd en wij hebben een leuke avond gehad.”
Mirjam van den Heuvel geeft een 8.

“Het was een zeer geanimeerde avond. Complimenten voor het ter plekke aanpassen van 1 menu i.v.m. dieet.”
R. Hoogervorst geeft een 9.

Wilt u ook een avondje lachen, gieren en brullen met de Comedy Show in Amsterdam?