Menu
Wandelen

TIP van de Redactie: Weekendje Wandelen in Zuid-Limburg

Wandelend genieten van het heuvelland arrangement. In een prachtig natuurgebied aan de rand van het dorp Epen ligt het gemoedelijke en gastvrije hotel. Epen is gelegen in het zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied België, Duitsland en Nederland.

In een prachtig natuurgebied aan de rand van het dorp Epen ligt Hotel Restaurant “Berg en Dal”. Epen is gelegen in het zuidelijkste puntje van het Limburgs grensgebied België, Duitsland en Nederland.
Het lieflijke Zuid-Limburgse landschap met kronkelende riviertjes, hellingbossen en glooiende weilanden is een populair wandel- en fietsgebied. Zwart-witte vakwerkboerderijen en wijnranken op de hellingen dragen bij aan een onvergetelijk verblijf in het heuvelland.

Het Hotel
Het hotel beschikt over een lift en alle openbare ruimtes zijn voorzien van klimaatbeheersing. De rustieke lounge met open haard en de gezellige huisbar ademen een gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Tevens is er een ruime privé parkeergelegenheid.

Kamers
Rust en comfort zijn dan ook typerend voor de ruime zit/slaapkamers, waar vanuit u kunt genieten van een schitterend uitzicht. Iedere kamer is voorzien van t.v., radio, telefoon, alsmede een badkamer met ligbad of douche. Een aantal van onze kamers beschikt over airconditioning en/of balkon.

wandelen zuid limburg

Tuinterras met uitzicht over het Heuvelland
De fraaie ligging waarin de omgeving, ons zonnige terras en de lommerijke tuin een speciale rol vervullen zijn kenmerkend voor ons familiehotel. Een fraai aangelegde tuin met terras en een schitterend uitzicht over het Heuvelland. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met Limburgse vlaai of een lekker biertje. We serveren u ook graag een lekkere ijscoupe van ambachtelijk Italiaans ijs.

Tussendoor kunt u een potje jeu de boules of een partijtje maxi schaak spelen, of natuurlijk lekker luieren op de ligstoelen.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het arrangement heeft een gemiddelde van een 8,3!
“Dit was weer eens een voltreffer. wat een limburgse gastvrijheid en wat een service gericht hotel zeg. prima eten en prima bediening.”
Rob Dordregter geeft een 10.

“zeer goed hotel alles was in orde en werden goed ontvangen. het eten was goed,het weer was goed en de mensen super vriendelijk. Wij hebben echt genoten. vriendelijke groeten”
Eddy van Thienen geeft een 8.

“Een fijn hotel met vriendelijk personeel, een ongedwongen sfeer en goed eten. De kamer (1-persoons) was wat aan de kleine kant en een beetje donker.”
P. Both geeft een 7.

Wilt u ook het prachtige landschap ontdekken van Zuid – Limburg? Bekijk dan nu deze geweldige aanbieding: Weekendje Wandelen in Zuid-Limburg.