Menu
Wintersport

TOP 5: Dagtocht of Weekend Weg Sauerland

Als u aan Wintersport denkt, denkt u aan sneeuw, schaatsen, snowboarden, skien! Heerlijk actief uit met familie, vrienden of collega’s en dat wintergevoel beleven. Dat kan in Nederland met indoor winterpret maar natuurlijk ook in Sauerland en Winterberg!

Voor vandaag hebben wij 5 Toppers op een rijtje gezet om te skiën in Winterbeg/Sauerland. Dit prachtige skigebied is natuurlijk hét gebied om te skiën of snowboarden en dan ook hét gebied om met uw groepsuitje te genieten van de sneeuw.

Groepsuitje Winterberg

Van een dagje skiën tot een compleet verzorgd weekendje weg naar Sauerland met van allerlei activiteiten, te denken aan een fakkeltocht of een sneeuwschoenwandeling. Sauerland leent zich voor ontzettend veel activiteiten. Zijn er een aantal mensen in uw groep die nog nooit geskied hebben? Wij regelen voor u een skiklasje zodat ook die personen kunnen leren skiën. Een aantal mensen in uw groep die niet willen skiën of snowboarden? Ook daar is aan gedacht. Er is een programma voor de mensen die niet willen skiën of snowboarden zodat ook zij de dag van hun leven hebben in Sauerland.

Bekijk nu onze TOP 5 voor een dagtocht of een compleet verzorgd Weekend Weg naar Winterberg en boek snel!

  1. Dagtocht naar de sneeuw in Sauerland
  2. Actief groepsuitje in Sauerland
  3. Apres ski party – groepsuitje Sauerland
  4. Groepsuitje in de Sneeuw – Weekend Winterberg
  5. Weekendje skien – bedrijfs uitje in Sauerland

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl