Menu
Technologie / Zakelijk

Wat kan er tegenwoordig met RVS?

RVS is eigenlijk niet meer weg te denken in de samenleving. Het wordt toegepast in diverse producten en elementen. Zowel in als rondom het huis is er veel RVS te vinden. Het ontwikkelt zich nog steeds en daarom is er ook steeds veel meer mogelijk met RVS. Dit is onder andere terug te zien in de bouw en de metaalsector.

Een RVS besturingskast

RVS wordt sinds een aantal jaren ook gebruikt voor besturingskasten. Deze worden voor een aantal zaken ingezet en gebruikt. U kunt bijvoorbeeld denken aan de bescherming van tram-, kas-, pomp- of hekwerkbesturingen. RVS zorgt ervoor dat de besturingskast in tact blijft en dat het geheel goed beschermd wordt. Het is weerbestendig en biedt veel meer voordelen in vergelijking met gewoon metaal.

Zo kunnen bijvoorbeeld verkeersregelinstallaties of glasvezelnetwerken optimaal beschermd worden tegen gevaren of invloeden van buitenaf.

Een besturingskast van Avedko

RVS kunnen weer en wind doorstaan en zijn daarom prima te gebruiken om diverse besturingssystemen in de open lucht te beschermen. Een bedrijf dat besturingssystemen ontwikkelt en zich bezig houdt met RVS behuizingen is bijvoorbeeld Avedko. De door Avedko speciaal ontworpen besturingskasten zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn diverse toepassingen in te zetten.

RVS is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Grijs en groen zijn de standaard kleuren, maar in principe zijn alle RAL kleuren leverbaar.

Op maat gemaakt

Een besturingskast van Avedko is volledig op maat gemaakt. Net als de metalen behuizingen, is een besturingskast scherp geprijsd en daarnaast ook snel leverbaar. Een behuizing is voorzien van een aantal standaard functies. Daarnaast zijn er nog talloze andere opties mogelijk.

Bent u op zoek naar een optimale bescherming voor uw besturingssysteem? Dan kunt u uitstekend contact opnemen met Avedko om de mogelijkheden te bespreken, of een offerte op maat te laten maken.