De ontwikkelingen binnen java en .net

De ontwikkelingen binnen java en .net

Wat is Java?

Java is een programmeertaal die in de jaren 90 van de vorige eeuw ontwikkeld is. Gaandeweg de tijd is Java zich gaan toeleggen op de programmeertaal voor de web omgeving. Het is bijvoorbeeld terug te vinden in webapplicaties. Inmiddels kan Java op elke computer gebruikt worden, ongeacht het besturingssysteem van de computer. En nog steeds is Java aan het groeien en heeft het zich een belangrijke plek verworven in de maatschappij en wordt er ook veel samengewerkt met .NET.

Het applicatieframework .NET van Microsoft

Microsoft gebruikt ook een zogenaamde programmeertaal. Dit is die van .NET. Het kan gezien worden als een applicatieframework. Kort samengevat komt het er op neer dat er met .NET diverse applicaties kunnen worden gebouwd. Het is geschreven in diverse talen. Hoewel het ontwikkelt is door Microsoft, kan het ook voor toepassingen gebruikt worden die niet van Microsoft zijn. De ECMA-standaard speelt daarin een belangrijke rol. Dit was voorheen niet het geval.

Professionals inzetten die de ontwikkelingen kunnen bij houden

Juist omdat .NET en Java zich sterk weten te ontwikkelen, zijn de bedrijven voortdurend op zoek naar Java professionals en .NET professionals. Ook omdat de technologie zich voortdurend blijft ontwikkelen, is het belangrijk dat applicaties en bibliotheken in staat worden gesteld om goed met elkaar samen te werken. Een professioneel kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Succes door de inzet van een professional

Misschien bent u als bedrijf ook wel op zoek naar professionals die u kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan programmeurs en developers. Er zijn altijd programmeurs en developers van Java en .NET op zoek naar een nieuwe uitdaging in hun carriere. Daarnaast kunnen zij prima ondersteuning bieden en u helpen om uw bedrijf naar een hoger level te brengen. Daardoor bent u verzekerd van blijvend succes.