Menu
Lifestyle

Cadeautip: 5 originele varianten op het standaard bosje bloemen

Cadeautip 5 originele varianten op het standaard bosje bloemen

Met een bosje bloemen maak je iemand vrijwel altijd blij. Maar wil je toch nét even iets origineler zijn en niet wéér met zo’n standaard bosje bloemen aankomen? Kies dan voor de volgende originele bosjes bloemen die je allemaal per post kunt laten verzenden!

1. Brievenbus bloemen

Wil je iemand graag een bos bloemen geven, maar ben je niet in de gelegenheid het zelf te brengen? Kies dan eens voor brievenbusbloemen. Inderdaad… je geeft deze bloemen cadeau via de brievenbus! Er bestaan namelijk bossen bloemen die je gewoon per post kunt sturen en die ook écht letterlijk via de brievenbus worden bezorgd. Tulpen, rozen, gemengde boeketten, blauwe druifjes… het kan echt allemaal! Voor verwelkte of uitgedroogde bloemen hoef je niet bang te zijn, want door de gepatenteerde technologie blijven ze hartstikke vers. Daarnaast zorgt de speciale verpakking (van brievenbusformaat) ervoor dat ze niet knakken of beschadigen!

2. Gedroogde bloemen

Vind je het leuker als de bloemen nét even langer mooi blijven, in plaats van dat ze na een week of twee weer in de prullenbak belanden? Dan zijn de gedroogde bloemen een goed alternatief! Van minimalistische kunstwerkjes, tot volle bossen of stijlvolle kransen. Ze zijn er zelfs inclusief leuke kaarsen, vaasjes en houten standaards! En ja, ook deze cadeaus per post passen allemaal gewoon door de brievenbus!

3. Mini vaasjes met bloemen

Mini vaasjes met bloemen

Ga jij liever voor minimalistisch in plaats van grote bossen? Dan zijn de mini reageerbuisvaasjes mét bijpassende bloemen het perfecte cadeau. En het leuke is dat je de vaasjes kunt ophangen en elke keer weer opnieuw kunt vullen met verse bloemen uit het seizoen. 

4. Bloemenpuzzel

Wil je een ‘bos bloemen’ geven die écht tientallen jaren mooi blijft, dan kun je misschien nog wel het beste kiezen voor een bloemenpuzzel! Er bestaan namelijk puzzels met daarop de mooiste bossen bloemen afgebeeld. Past wederom makkelijk door de brievenbus én het is leuk voor alle leeftijden!

Tip: uitgepuzzeld? Stuur de puzzel vervolgens door naar de volgende puzzelaar. Zo hebben meer mensen er plezier van!

5. Bloembollen cadeau

Bloemen fleuren natuurlijk niet alleen je huis op, maar ook je tuin! Nu kun je uiteraard gewoon in het tuincentrum mooie bloemetjes of zaadjes kopen, maar je kunt dit wederom ook per post cadeau doen! Makkelijker én leuker! Zo bestaan er brievenbuspakketjes vol met mooie bloembollen speciaal voor de vlinders in je tuin!

Wie je ook verrast met een van deze mooie bloemencadeaus, ze zullen hoe dan ook in de smaak vallen!