Menu
Lifestyle

Iemand verrassen in coronatijd: dat doe je zo!

Iemand verrassen in coronatijd dat doe je zo

We hebben al een hele tijd te maken met de maatregelen rondom het coronavirus. En dit levert veel beperkingen op. Zo kunnen we niet uiteten, niet sporten en niet even met z’n allen bij iemand op bezoek. Heeft iemand in jouw kring iets te vieren of is er iemand binnenkort jarig? Dan is het natuurlijk flink balen dat je niet even op bezoek kunt gaan. Maar hoe kun je iemand nou alsnog verrassen in coronatijd? Wij geven je tips!

Schrijf een persoonlijke kaart

Of iemand in je kring nu jarig is of iets anders te vieren heeft, het is altijd een leuk idee om een persoonlijke kaart te schrijven en deze op te sturen. Door een persoonlijke kaart te schrijven laat je weten dat je aan deze persoon denkt. Op deze persoonlijke kaart kun je natuurlijk van alles schrijven, bedenk iets wat de persoon in kwestie leuk zou vinden. Je kunt het simpel houden, maar je kunt ook uitpakken door bijvoorbeeld een leuk gedichtje te schrijven.

Stuur cadeautje op

Niet alleen een persoonlijke kaart schrijven en opsturen is een leuk idee, je kunt er ook voor kiezen om een leuk cadeau op te sturen. Waar je dit normaal gesproken gewoon graag aan iemand zelf overhandigt en even bij elkaar komt, kan dat door de maatregelen rondom het coronavirus helaas niet. Iets dat handig is om te doen, is om een cadeautje te bestellen en bij de persoon in kwestie aan de deur te laten bezorgen. Is deze persoon jarig? Dan is het een leuk idee om te proberen om het cadeau op de dag van de verjaardag te laten bezorgen. Hoe dan ook zal de persoon in kwestie verrast worden als jij een leuk cadeau naar hem/haar opstuurt. En het leuke is, bij een cadeau opsturen kun je aan van alles denken. Kies dus voor iets dat deze persoon leuk zal vinden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan iets lekkers als chocolade, bloemen, een sieraad, een gadget, kleding en ga zo maar door. Cadeaus per post versturen is in ieder geval een goede manier om iemand goed te verrassen in coronatijd!

Videobellen

Videobellen

Een ander leuk idee om iemand te verrassen in coronatijd is door te videobellen. Je kunt even spontaan de persoon in kwestie bellen, maar je kunt ook voor een nog grotere verrassing zorgen. Hoe dan? Je zou belangrijke mensen van de persoon in kwestie bij elkaar kunnen verzamelen, om hem/haar extra te verrassen. Zo kun je allemaal tegelijkertijd online komen en de persoon in kwestie bellen. Dit zal zeker voor een verrassing voor hem/haar zorgen. Op deze manier kun je ook in coronatijd iemand nog op een hele leuke manier verrassen!

Of je nu een persoonlijke kaart schrijft, een chocolade of bloemen cadeau opstuurt of iemand verrast met een leuk videogesprek: het zijn leuke manieren om iemand in deze tijden in het zonnetje te zetten. Je moet er tenslotte toch iets van maken in coronatijd, al had je het vast graag anders gezien. Nu moet je iemand op een andere manier verrassen, maar hopelijk kan dit snel weer op de normale wijze!