Menu
Beauty / Lifestyle

Tijd voor een frisse look!

Het is bijna zomer!, en wat is er leuker om er dan goed uit te zien? Web.nl zet een paar goede zomer looks voor u op een rijtje.

 

De beautytrend van deze zomer is het combineren van felle met zachte kleuren. De wenkbrauwen mogen deze zomer natuurlijk vol zijn, maar heb je dit niet van jezelf dan is het handig om een goed wenkbrauwpotlood te gebruiken. Eén die dezelfde kleur heeft als je eigen wenkbrauwen. Het is niet nodig om de wenkbrauwen heel netjes in model te tekenen, maar verdeel het een beetje slordig over de haartjes. Zo ziet het er natuurlijker uit.

 

Qua nagellak mogen echt alle kleuren! Van Fluorescerend roze tot zilver en van fel geel tot donkerpaars. Het moet natuurlijk wel bij je outfit passen. Ook de rustige pasteltinten zijn in en kunnen zeker gebruikt worden deze zomer.

 

De huid mag lekker glanzen, breng daarom na de foundation een lichte glans poeder aan. Dit geeft een extra stralende look. Ook de ogen mogen eruit knallen, daarom zijn de tinten goud, metallic en zilver een echte eyecatcher. Vooral op feestjes steel je hiermee de avond!