Menu
Opmerkelijk / Uitgelicht

Carnaval outfits 2012

In welke outfits kun je tijdens carnaval 2012 echt niet meer gezien worden en wat is juist hip? Web.nl zet het voor je op een rijtje.

 

 

Voor de vrouwen is het vooral belangrijk dat ze stoer voor de dag komen. De pakken van Batman, Spiderman en Superman zullen het dit jaar erg goed doen. Het moet een beetje mysterieus zijn en vooral niet lief overkomen. Er mag wel een vrouwelijke sexy twist aanzitten zoals de korte rokjes en de hoge leren laarzen.

 

 

Is dit niks voor jou en wil je toch meer een meisje blijven, dan kun je gaan voor de stripfiguren als Roodkapje, Doornroosje en Sneeuwwitje. De hoge kousen en de strik in het haar maken de outfits compleet.

 

 

Wat ook erg leuk is aankomende carnaval, is het nadoen van verschillende sterren. Denk bijvoorbeeld aan Lady Gaga en Katy Perry. Er zijn speciale pakken van deze sterren ontworpen met natuurlijk hun bekende kapsels die in de videoclips te zien waren. Je zal met deze outfit zeker de aandacht trekken tijdens carnaval!

 

 

Mannen

 

Voor de mannen is het dit jaar ook weer tijd om de superman uit te hangen. De pakken als Batman, Zorro en Robin Muscle gaan het weer goed doen dit jaar.

 

 

Het is ook leuk om een dier na te doen. Zo zijn er verschillende pakken gemaakt zoals het apenpak en Kermit de kikker bijvoorbeeld. Ook in het teken van het gamen op de playstation zijn de pakken Mario en Sonic razend populair.

 

 

Binnenkort volgt er op web.nl ook een lijst met de carnavals hits van 2012