Menu
Entertainment / Film / Uitgelicht

Verwachte films week 12

Ook volgende week komen er weer verschillende nieuwe films uit in de bioscoop. Web.nl zet deze films hieronder op een rijtje en wie weet zit er een leuke film voor u tussen?

 

À l’aveugle Deze film is een echte actie/thriller. De film gaat over een moordonderzoek van een vrouw waarbij een politie inspecteur zich volledig stort op één verdachte. De verdachte is een blinde man met een perfect alibi. Het lijkt onmogelijk dat hij de dader is, of is hij het toch? Dat gaat u zien in deze film, die op woensdag 21 maart in première gaat. In de cast zitten onder andere Jacques Gamblin, Lambert Wilson en Raphaëlle Agogué.

 

The Hunger Games Deze drama en tevens sciencefiction film gaat over een meisje die mee gaat doen aan de jaarlijks Hunger Games op tv. Tijdens deze games vechten 12 tieners uit 12 verschillende districten tegen elkaar tot de dood. Ze komt tot de finale en moet dan kiezen tussen liefde en dood. Ook deze film gaat op woensdag 21 maart in première.

 

Op donderdag 22 maart komt de Nederlandse documentaire Anton Corbijn Inside Out uit. Hierin is een portret van het leven van kunstenaar Anton Corbijn te zien.

 

The Best Exotic Marigold Hotel (Komedie/drama) gaat over een bejaardentehuis in de Indiase stad Bangalore waarin van allerlei komische maar ook dramatische dingen gebeuren. In deze film spelen onder andere Judi Dench, Bill Nighy en Dev Patel. Ook deze film komt op donderdag 22 maart in de bioscoop.

 

Intouchables is een komedie en tevens drama, waarin een jongen uit Senegal een fysiek gehandicapte Franse miljonair verzorgt. Vanaf het moment dat de jongen bij de rijke man begint, zal zijn leven nooit meer hetzelfde zijn. Maar ook het huishouden van de miljonair staat volledig op z’n kop. De film is vanaf donderdag 22 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. In de cast zitten François Cluzet, Omar Sy en Anne Le Ny.

 

De Nederlandstalige thriller Quiz draait vanaf donderdag 22 maart in de Nederlandse bioscopen. Het is een film van Dick Maas en wordt gespeeld door onder andere Barry Atsma, Hanna Verboom en Pierre Bokma. Deze thriller gaat over een psychologisch spel tussen een spelshowhost en een vreemde man die beweert zijn vrouw en kinderen te hebben ontvoerd.

 

De laatste film die volgende week in de bioscopen zal verschijnen en wel op donderdag 22 maart is W.E. Het is een romantische drama van Madonna waarin twee liefdesgebeurtenissen in haar geschiedenis centraal staan. Madonna had bij deze film zelf de regie in handen. In de cast zitten Abbie Cornish, Oscar Isaac en James D’Arcy.